Fantacine.com

Hvad Vitaminer er nødvendige for kvinder efter 30?

Hvad Vitaminer er nødvendige for kvinder efter 30?


De vitaminer kvinder kræver efter 30 alder vil hjælpe kroppen håndtere en bred vifte af behov, såsom reproduktion, knoglestyrke, og hjertesundhed. Selvom maden er den bedste kilde til vitaminer, kan supplere med en multivitamin forsikre en kvinde over 30, at hun modtager præcis, hvad hendes krop behov. Vitaminer, der giver de rigtige mængder af folinsyre (B9), D-vitamin, og antioxidant-vitaminer (A, E og C) er vigtige tilføjelser.

Folsyre

Folinsyre, også kaldet folat eller B9, spiller en rolle i forebyggelsen fosterskader. Fosteret kræver folinsyre i dets tidligste stadier af udvikling, før en kvinde selv ved, at hun er gravid, i mange tilfælde.

Derfor tager 400 800 mcg folinsyre dagligt (anbefales af National Women Health Information Center) er nødvendigt for enhver kvinde, der kan blive gravid. Folinsyre findes i små mængder i bladgrøntsager, bønner, fuldkorn, og citrusfrugter og er ofte tilsættes andre fødevarer for at sikre, at den amerikanske befolkning indtager nok til at opretholde sundhed.

antioxidant vitaminer

Antioxidant vitaminer bekæmpe oxidation eller ældning af kroppen. Antioxidant vitamin A, E og C hjælper kvinder over 30 styrke deres hjerte-kar-sundhed, holde øjnene sunde og støtte immunforsvaret. C-vitamin sænker blodtrykket og flytter fedtsyrer (gode fedtstoffer, såsom dem der findes i fede fisk) i hjertet muskler til at give energi i kroppen. E-vitamin er nødvendig for at forhindre dannelsen af ​​blodpropper, en årsag til hjerteanfald. Vitamin A hjælpemidler i knoglevækst, vision, og holde immunsystemet sunde. Kombineret, disse antioxidanter bekæmpe frie radikaler i kroppen for at forhindre tegn på ældning. Gravide kvinder eller kvinder med leverskader bør altid konsultere en læge, før supplere med vitamin A.

vitamin D

D-vitamin bidrager til at styrke knoglerne og mindske risikoen for knogleskørhed, fordi det hjælper kroppen til at optage calcium. Vitamin D kan absorberes af kroppen, når den udsættes for sollys i 15 til 20 minutter i en 24-timers periode. D-vitamin kan indtages ved at spise æggeblommer eller lever eller drikke berigede mælk. Den anbefalede daglige tilførsel for D-vitamin for kvinder i alderen 30 og 50 er 200 IE. Ældre kvinder eller dem identificeret med hurtigt tab knogle-density vil kræve mere, men at beslutte, hvor meget mere skal ske under ledelse af en læge.


        

Udgiv min kommentar