Fantacine.com

Atriel Aneurysm Symptomer

Atrielle aneurismer forekommer i væggene i hjertets øvre kamre, som kaldes atrier. Når en atriel aneurisme er til stede, en sæk former, buler eller balloner ud af en atriel væg. En ofte forbundet udtryk er atrial septal aneurisme, som er en aneurisme, der forekommer i væggen mellem de to kamre. Aneurismer ofte undlader at producere nogen symptomer, selvom om deres tilstedeværelse udgør en betydelig fare. Eventuelle symptomer, der vises ikke bør overses.

Betydning

En aneurisme har potentiale til at sprænges eller briste. Resultatet er massiv blødning, som kan føre til chok, bevidstløshed eller endog død, hvis offeret ikke modtager øjeblikkelig behandling. Emergency kirurgi er normalt påkrævet, hvis ofrets liv skal gemmes. Altid ringe 911 med det samme, hvis du har mistanke om nogen lider en bristet aneurisme.

Bristet aneurisme Symptomer

Når en aneurisme brud eller brister åben, offeret typisk lider pludselig, ekstrem smerte ved stedet for aneurismen - i tilfælde af en atriel aneurisme, ville dette være brystet eller hjerte. Lejlighedsvis kan en aneurisme lække blod langsommere frem burst hele på en gang, i hvilket tilfælde symptomerne er mindre alvorlige.

Heart Sensations

Nogle mennesker med en atrial aneurisme opleve en pulserende eller flagrende fornemmelse af hjertet, eller hjertebanken. Disse fornemmelser kan øge og blive mere generende med tiden.

andre symptomer

Når en atrial aneurisme giver symptomer (og husk, nogle aneurismer forårsage nogen symptomer på alle), kan de omfatter smerter i brystet, øvre ryg, kæbe, eller arme; problemer med at synke; hæshed eller talebesvær; åndedrætsbesvær; hoste og besvimelse magi.

Relaterede Diagnose

Patienter, der er diagnosticeret med en atrial septal aneurisme ofte også har en patent Formen ovale (PFO), som er en åbning mellem de øvre kamre i hjertet. Spædbørn er født med en sådan åbning, men det normalt lukker inden for kort tid. Patienter med PFOS er undtagelser fra denne regel.


        

Udgiv min kommentar