Fantacine.com

Hvad Er Sweet Almond Oil til?

Hvad Er Sweet Almond Oil til?


Sød mandelolie er en af ​​de mest kendte og almindeligt anvendte carrier olier. Med sin lette, nongreasy vægt og høj fedtsyrer indhold, der kan nære og lindre huden, sød mandel olie er populær som en massage olie og bad additiv.

Identifikation

Sød mandelolie er en blødgørende olie udvundet af nødder den søde mandel træ (Prunus amygdalus var. Dulcis). Den sød mandelolie er næsten klar med en lys gul farve og en sød, nøddeagtig duft.

Betydning

Sød mandelolie er en af ​​de mest almindelige massageolier i karrosseriet handel, og mange massører bruge olie lige som en massage smøremiddel. I aromaterapi carrier olieblandinger, sød mandelolie er en hyppig komponent i enhver bærer olieblanding, eller anvendes alene, når en lys, ønskes nongreasy olie.

Egenskaber

Sød mandelolie har mange funktioner, der gør det unikt som et luftfartsselskab olie. Det absorberer ind i huden med medium-hurtig hastighed og er en nongreasy fugtighedscreme. Det er billigt at fremstille, men vil gå harsk hurtigt, når de udsættes for lys og luft, medmindre det er blandet med mere stabile olier, såsom hvedekimolie eller jojobaolie. Selv blot at tilføje 10 procent af en anden olie til din sød mandelolie vil hjælpe med at holde det fra at ødelægge.

Fordele

Sød mandelolie er kendt for sine mange hud fordele. Mens det anvendes til alle hudtyper, sød mandelolie er særlig effektiv til tør hud, der er tilbøjelige til kløe og irritation. Olien er en dejlig valg for den naturlige olie udrensning metode, fordi det er let, fugtgivende og efterlader ikke en fedtet hinde på huden, når den absorberer.

effekter

Sød mandelolie har en naturligt opvarmning eller opvarmning effekt, hvilket gør det til et godt valg for en massage olie. Denne varmeeffekten er blot en af ​​grundene sød mandelolie anvendes i muskelspændinger og smertelindring aromaterapi blandinger. Den absorberende virkning af sød mandelolie gør det populært at blande med æteriske olier.

Overvejelser

Som med alle olier, renheden af ​​luftfartsselskab olie er vigtig, når det bruges direkte på huden, enten i en massage indstilling eller for hjemmelavede bad og krop produkter. Koldpressede olier forhindre dannelsen af ​​transfedtsyrer. Olie fremstillet af økologisk dyrkede nødder hjælper med at minimere pesticider eller andre skadelige kemikalier, der overføres gennem sød mandelolie.


        

Udgiv min kommentar