Fantacine.com

Omkostninger ved HCG behandling

HCG er et hormon, der er mest almindeligt anvendt til at fremkalde ægløsning i en kvinder forsøger at blive gravid. Omkostningerne til behandling kan blive ganske dyr dog.

Hvad er HCG?

Humant choriongonadotropin (HCG) er et hormon, der understøtter den normale udvikling af et æg i en kvindes æggestok, og stimulerer frigivelsen af ​​ægget under ægløsning. Hvis du har problemer med at undfange et barn, det kunne være et problem med dine hCG niveauer.

Anvendelser

HCG bruges til at stimulere ægløsningen og behandle infertilitet hos kvinder. De fleste kvinder vil tage hCG hvis hormon niveauer bliver lav under graviditet. HCG bruges også til at øge sædtal hos mænd og hos unge drenge, når deres testikler ikke er faldet ned i pungen normalt.

Hvordan at tage HCG

HCG er givet gennem en injektion. Dette er givet et par dage før ægløsningen sker. Det tager i gennemsnit 36 ​​timer for den at begynde at arbejde.

Koste

HCG tendens til at være en dyrere fertilitetsmedicin. Ampuller koste mellem $ 35 og $ 75 hver, og hver injektion kan kræve op mod seks ampuller på én gang. Dette er op til lægen. Nogle forsikringer kan dække udgifterne til hCG.

Succes

HCG er et meget succes med at hjælpe kvinder til at ægløsning; 90 procent af kvinder, der tager det begynder at få ægløsning.


        

Udgiv min kommentar