Fantacine.com

Alvorlige syre refluks symptomer

Alle symptomer på syre refluks sygdom er potentielt alvorlige. Ubehandlet syre refluks sygdom eller gastroøsofageal reflukssygdom (GERD), kan føre til uoprettelig skade på slimhinden i spiserøret og til sidst esophageal cancer. I erkendelse af de symptomer, og anerkender, at de mener det alvorligt er det første skridt mod at få effektiv behandling.

Identifikation

Acid reflux sygdom er en tilstand, hvor den nedre esophageal sphincter mellem oesophagus og maven åbner ikke, og lukke korrekt. Som et resultat, kan sure maveindhold genindtræde spiserøret, hvilket kan forårsage alvorlige skader.

Misforståelser

Halsbrand to eller flere gange om ugen er det mest oplagte symptom på syre refluks sygdom. Men i hvad der kaldes "tavse" syre refluks sygdom, behøver syge ikke oplever en følelse af halsbrand, selvom tilstanden er blot en alvorlig.

Symptomer

Hyppig ondt i halsen, tør hoste, kronisk bronkitis, astma, problemer med at synke og regurgitation er mulige symptomer på syre refluks sygdom, der bør tages alvorligt. Et andet symptom ofte ikke folk ofte glemmer at nævne at deres læge er en følelse af en klump i halsen, også kaldet Globus.

effekter

Venstre ubehandlet, sure opstød kan forårsage alvorlige skader på spiserøret, herunder sår, et præcancer tilstand af esophageal foring kaldet Barretts øsofagus og kræft i spiserøret.

Overvejelser

Symptomer på syre refluks sygdom kan ikke tilstrækkeligt behandlet med antacida eller over-the-counter syre blokkere. Kun en læge kan ordentligt diagnosticere syre refluks sygdom, anbefaler den korrekte behandling, og sørg for at du ikke udvikler alvorlige eller livstruende komplikationer.


        

Udgiv min kommentar