Fantacine.com

Hvordan man kan støtte en familie med et autistisk barn

Hvordan man kan støtte en familie med et autistisk barn


Forældre til autistiske børn har brug for den følelsesmæssige støtte og forsvar for deres udvidede familier og lokalsamfund. Under en autistisk barn kan være enormt svært og stressende. Når det er muligt, tilbyder en hjælpende hånd.

Instruktioner

1 Vær opmuntrende. Når du besøger, sige positive ting som "Du er sådan en patient forælder."

2 tilbud til baby sidde. Det betyder at lære familiens rutine og udvikle de nødvendige for at pleje et autistisk barn færdigheder. Sammenhæng er nødvendig for at gøre overgangen mellem forælder og baby sitter en lettere en.

3 Påtage sig rollen som advokat. Hjælp familien finde uddannelsesmæssige og pusterum ressourcer i deres område. Følg op med nødvendige papirarbejde og aftaler, der sikrer, at barnet får hvad fordele, han eller hun er berettiget til. Bring yderligere ressourcer til familiens opmærksomhed.

4 Hjælp med verdslige, dagligdags gøremål. Doing vaskeri og gøre måltider kan blive stressende for en mor, der er hjemme hele dagen, hver dag, med et autistisk barn.

5 Vær opmærksom på det autistiske barn. Udvikle et forhold med hende. Ofte folk uden den nærmeste familie har en tendens til at ignorere det autistiske barn på grund af hans eller hendes særlige behov.

TIPS

  • Yderligere oplysninger om, hvordan du kan hjælpe en familie klare de udfordringer, hæve et autistisk barn, opkald (800) 3AUTISM.

        

Udgiv min kommentar