Fantacine.com

Holistisk Behandling af Hævede Knees

Der er mange årsager til hævede knæ, lige fra muskel tårer til gigt til infektion, overforbrug, gigt eller bursitis. Behandlinger kan variere alt efter årsagen, men mange indbefatter holistisk terapi.

Betydning

Hvis hævelsen dvæler længere end 48 timer, og smerten er intens, besøge en læge.

Overvejelser

Holistiske behandlinger kan være meget effektiv til inflammation som et alternativ for folk, der er på vagt over for de langsigtede effekter og afhængighed spørgsmål i forbindelse med anti-inflammatoriske medicin.

potens

Magnesium Phosphoricum og Matricaria recutita er begge gavnligt i behandling opsvulmede knæ takket være deres potente anti-inflammatoriske egenskaber. Begge er respekteret for deres beroligende effekt på lette muskelsmerter og stive led.

Deep Healing

Arnica hjælper fremme heling af bindevæv, brusk og knogler. Dulcamara er en anden effektiv antiinflammatorisk anvendes ofte i behandlingen af ​​arthritis.

Smertelindring

Bryonia og Berberis lindre betændte led og deres ledsagende smerte. Rhus tox, anden homøopatisk ingrediens, arbejder på at lindre smerter og stivhed og fremmer heling af fibrøst væv, sener og led.

Forebyggelse / Solution

Vær venlig at dine knæ. Tabe hvis du er overvægtig, slid komfortable og godt udstyret sko, finde alternativer til løb eller andre beskød aktiviteter og strække musklerne i og omkring knæene.


        

Udgiv min kommentar