Fantacine.com

Fordele af hyaluronsyre Supplements

Fordele af hyaluronsyre Supplements


Hyaluronsyre er et medlem af glycosaminoglycan-familien. Det er naturligt forekommende, komplekse kulhydrater fundet i vores brusk, bindevæv, ledvæske og hud. Hyaluronsyre kan ses inden i alle væv i kroppen og spiller en central rolle i kroppens funktioner. Opretholdelse af en passende mængde af hyaluronsyre er afgørende, og kosttilskud kan holde dine niveauer på målet.

Fungere

Hyaluronsyre hjælper med at regulere og bevare fugten i væv og levere næringsstoffer ind i cellerne. Den forbedrer også vævets vandoptagelseskapacitet og eliminerer spild af celler, der er i stand til at modtage en direkte blodforsyning, såsom brusk. Hyaluronsyre tillægger vores kollagen og elastin at opbygge brusk. Ud over at opretholde de puder leddene, det hjælper øge mængden af ​​fælles smøre ledvæske.

Betydning

Hyaluronsyre går gennem et naturligt enzym udrensning metode, der gør det muligt at være bedre absorberes. Dette er især vigtigt, når det kommer til supplement form. Hyaluronsyre kosttilskud er blevet stadig mere populære, og er brugt til både kosmetiske og medicinske formål. Ud over at være til rådighed som et supplement, kan hyaluronsyre administreres ved injektion.

medicinske fordele

Ifølge Supplement Research Foundation, "HA synes at arbejde gennem flere virkningsmekanismer, herunder restaurering af mere normal ledvæske med forbedret viskoelasticitet, virkninger på brusk biosyntese og nedbrydning, anti-inflammatoriske virkninger, og direkte analgetiske virkninger." Hyaluronsyre kosttilskud anses også for at være en effektiv behandling for lidelser som arthritis, kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi, og smerte forbundet med ledskader. Derudover kan kosttilskud være nyttige i at øge knogletætheden, muskelstyrke, mobilitet, årvågenhed, søvnkvalitet, seksuel potens og sårheling.

Kosmetiske Fordele

Hyaluronsyre kosttilskud prale af en række fordele ved at støtte en sund hud funktion. Hyaluronsyre har potentiale til at hjælpe reproducere sund hud celler inden en collagenmatrix ved at øge hydrering og virker som et smøremiddel mellem collagen matrix af huden. Eftersom Hyaluronsyre er et element af hudens konstruktion og svækker med alderen, kosttilskud til at sikre rigelig niveauer bo i huden kan opretholde sit generelle udseende og funktion.

Overvejelser

Hyaluronsyre kosttilskud er tilgængelige i forskellige helsekost butikker, apoteker, vitamin butikker og online forhandlere. Det er vigtigt at bemærke, at den daglige værdi af hyaluronsyre mundtlige kosttilskud er endnu ikke fastlagt. En almindelig dosis er 50 mg én eller to gange dagligt, men det er bedst at rådføre sig med din sundhedspleje praktiserende læge for at fastlægge doseringen.


        

Udgiv min kommentar