Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af landmandens lunge?

Hvad er de behandlinger af landmandens lunge?


"Ydre allergisk alveolitis," "overfølsomhed alveolitis" eller "overfølsomhed pneumonitis" er alle tekniske betegnelser for Farmer 's Lung, som er en allergisk lungebetændelse forbundet med vejrtrækning skimmel i luften fra hø, korn eller ensilage. Selvom den fælles betegnelse kan indebære det, er denne sygdom ikke begrænset til landmænd. Nogen i nærheden af ​​varme-tolerante bakterier eller skimmelsvampe, der arbejder i et område med dårlig ventilation kan udvikle Farmer 's Lung.

Symptomer

De mest almindelige symptomer på Farmer 's Lung er feber, kulderystelser, øget hoste, øget slimproduktion, trykken og smerter i brystet, og ubehag i lungerne. Vintermånederne synes at forværre disse symptomer, fordi mug og bakterier er begrænset til lukkede lader og lagerområder, hvor de er i stand til at vokse og blive i luften.

Diagnose

Ved de første tegn på Farmer 's Lung, er det bydende nødvendigt, at du kontakter din familie læge straks. Lægen vil sandsynligvis orden lungerøntgen og blod arbejde samt test inklusive pulmonal lavage, lungefunktion og en lunge allergi udfordring. I mere alvorlige tilfælde vil en lunge biopsi bestilles. Desværre er der ingen simpel test for at bekræfte Farmer 's Lung.

Behandling

Farmer 's Lung ikke kan helbredes; imidlertid kan det styres. Det vigtigste skridt i at kontrollere denne sygdom er at undgå al kontakt med mugne støv. Hvis åndenød er en alvorlig symptom, kan kræves sengeleje og oxygenbehandling. Der er medicin på markedet til at yde nødhjælp fra den allergiske reaktion af en Farmer 's Lung angreb; dog omfattende brug ikke anbefales, da de kan skjule andre symptomer. Hvis en patient er blevet overfølsom over for mugne støv, chancen for resterende overfølsom for resten af ​​hans liv er en stor mulighed. Ligesom med enhver anden allergi, lungeskader, når den er udviklet, kan ikke repareres.

Forebyggelse

Til at styre Farmer 's Lung eller forhindre andre i at blive udsat, er det vigtigt at identificere, minimere eller helt eliminere eventuelle forurenende stoffer i dit arbejdsmiljø. Hvis det ikke er muligt at fjerne kontaminanter, undgå udsættelse for dem, samt mug og støv, ved at arbejde på en mere kontrolleret miljø så meget som muligt. Maksimering ventilation og iført en respirator kan også hjælpe med at kontrollere mug og bakterier vækst, der bidrager til Farmer 's Lung.


        

Udgiv min kommentar