Fantacine.com

Hvordan man styrer børn med ADHD

Ifølge Center for Disease Control og Forebyggelse, som fra 2006 omkring 4,5 millioner børn mellem 5-17 år er blevet diagnosticeret med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Symptomer på ADHD omfatter problemer opmærksom, kontrollerende adfærd og hyperaktivitet. På grund af arten af ​​sygdommen, kan kontrollerende børn med ADHD være difficult.There er teknikker du kan bruge imidlertid at gøre opgaven nemmere at håndtere.

Instruktioner

1 Udforsk en farmaceutisk tilgang. De mest almindeligt ordineret medicin til at hjælpe med at kontrollere børn, der lider af ADHD er Ritalin. Ifølge Dr. Alan Logan, Ritalin stimulerer hæmmende veje, der er ansvarlige for tøjle over-aktivitet. Ritalin er godkendt til brug af den amerikanske Food and Drug Administration. Administrationen har imidlertid rapporteret bivirkninger. Disse omfatter hjerteproblemer, psykotiske symptomer (såsom at høre stemmer), og en stigning i aggressiv adfærd.

2 Kontroller, hvad dit barn spiser. Ifølge Dr. Alan Logan, har flere undersøgelser vist, at kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler kan forbedre symptomerne forbundet med ADHD. Desuden har omega-3 fedtsyrer (findes i fiskeolie) blevet vist at lektion symptomerne på ADHD hos børn. Snesevis af bøger er blevet skrevet om forholdet mellem kost og ADHD, herunder kogebøger designet specielt til børn, der lider af ADHD. Mange af disse bøger kan findes via linket nedenfor.

3 Lær dit barn impulskontrol. Børn med ADHD mangler impulskontrol. Impulse kontrol opstiller klare regler, såsom at have dit barn hæve sin hånd før du taler, og belønner dit barn, når han følger disse regler. Undervisning et barn med ADHD impuls kontrol kan være en lang og frustrerende opgave. Du kan overveje at holde en dagbog, hvor du overvåge hvilke teknikker der fungerer, og hvilke teknikker fungerer ikke. Dette vil medvirke til at lette frustrationer og holde dig fokuseret på at gøre kun, hvad der virker.

4 Deltag i en støttegruppe. Fordi ADHD påvirker omkring 4,5 millioner børn, er du ikke alene. Forældre og lærere kan drage fordel af at deltage i en støttegruppe. I en støttegruppe, kan forældre og lærere udveksler ideer og ressourcer, samt diskutere forskellige teknikker, der arbejdede for at hjælpe med at kontrollere deres børn og dem, der ikke gjorde. Desuden en støttegruppe giver en sikker plads til at lufte nogle af dine frustrationer. Der er mange støttegrupper over hele USA, herunder online støttegrupper som 'Daily Strength ".


        

Udgiv min kommentar