Fantacine.com

Tips til Restless Leg Syndrome

Tips til Restless Leg Syndrome


Restless ben syndrom er en generende tilstand, der påvirker mange mennesker. Det manifesterer sig som en prikkende fornemmelse i benene eller den konstante trang til at jiggle dine ben. Hvis ofte sker i perioder med afslapning, såsom natten, som kan holde de syge vågen. Hvis du føler, du måske har uro i benene, kan du tage skridt til at forhindre symptomerne og at beskæftige sig med symptomer, når de vises.

Almindelige symptomer

Nogle af symptomerne på uro i benene omfatter en prikkende eller bedøvende fornemmelse i benene. Dette sker ofte i læggene, men nogle syge også rapportere snurren i deres lår. Trangen til at flytte er en anden almindelig symptom, med symptomer bliver værre om aftenen. Hvis du bemærker disse symptomer, er det en god ide at tale med din læge, så han eller hun kan korrekt diagnosticere tilstanden.

behandlingsmuligheder

Hvis du har uro i benene, er du sandsynligvis søger efter måder at håndtere de generende symptomer. Begynd med at massere dine kalve, når du begynder at føle symptomer. En rask gåtur kan også hjælpe med at få cirkulationen bevæger sig gennem benene og stoppe symptomerne. Prøv at bruge en ispose eller en varmedunk anvendes på benene for at finde lindring. Nogle over-the-counter sovemedicin er også nyttige for dem med uro i benene.

Forebyggelse Symptomer

Hvis du har uro i benene om natten, kan du gøre et par ting i løbet af dagen for at afværge nogle af symptomerne. Restless ben syndrom forværres af koffein, så ikke drikke nogen forbi 15:00 Regelmæssig motion med fokus på benene, kan også hjælpe med at forhindre symptomerne. Brug kompressionsstrømper hele dagen kan også hjælpe, såvel som at tage et jerntilskud.


        

Udgiv min kommentar