Fantacine.com

Sådan Lavere prostatakræft Risk Med bedre ernæring

Sådan Lavere prostatakræft Risk Med bedre ernæring


Prostatakræft risikofaktorer stige for personer, der ikke fokuserer på at tage sig af deres organer eller deres helbred. Blandt mange miljømæssige og genetiske faktorer simpelthen praktiserende bedre ernæring kan sænke din risiko for prostatakræft og kan endda øge dit samlede dødelighed som prostatakræft er den femte førende kræft dræber i Amerika. Heldigvis for de villige, prostatakræft risikofaktorer kan nemt minimeres ved at følge disse enkle trin.

Instruktioner

1 Spis flere tomater. Tomater indeholder et rigeligt udbud af lycopen, som er blevet vist i kliniske studier til at sænke risikoen for prostatacancer hos mænd. Prøv at tilføje flere tomater til din kost ved at afpudses dem op og tilføje dem til de fleste måltider. Dåse tomater er OK, men de indeholder en masse af natrium. For endnu bedre ernæring kan du købe mandarin tomater, der vil tilbyde din krop den mest lycopen muligt.

2 Når du tilberede eller spise fødevarer, der er rige på lycopen, såsom tomater, vandmelon, grapefrugt, osv parre dem med gode fedtstoffer som olivenolie, nødder, avocado, etc. Som lycopen hjælper lavere prostatakræft risiko, fedtstoffer øge kroppens evne til at absorbere lycopen og sætte det til god brug. Parring din mad optimalt er simpelthen bedre ernæring derefter spise de samme fødevarer separat.

3 Kombiner broccoli og tomater i dine måltider, når du er fristet til at bruge en ingrediens eller den anden. Ikke blot har parret af fødevarer vist sig at sænke risikoen for prostatacancer, men det har endda vist sig at skrumpe prostatatumorer hos rotter i laboratoriet indstillinger. En nem måde at kombinere disse fødevarer hele tiden er at inkludere cherrytomater med de måltider, du foretager broccoli eller tjene broccoli på siden af ​​dine måltider, som byder tomat baserede saucer såsom marinara.

4 Må ikke overindulge i multivitaminer, da dette tilsyneladende ideelle form af tilskud er faktisk ulogisk og kan øge risikoen for prostatacancer. Tag op til en multivitamin en dag på et maksimum.

5 Overveje at tage en lav dosis aspirin, hvis du lider af en forstørret prostata. Prostatakræft risikofaktorer ofte omfatter en forstørret prostata som et advarselssignal tidligt. Aspirin er blevet vist i kliniske undersøgelser for at reducere vandladningsproblemer hos mænd med forstørret prostata. Den aspirin arbejder for at minimere yderligere unormal vækst.

6 Tilføj mere frugt og grøntsager til din kost i almindelighed. Som anført i trin et, to og tre, er visse frugter og grøntsager vist at specifikt lavere prostatakræft risikofaktorer, men det er også blevet vist i medicinsk forskning, at over hele bedre ernæring kan klippe din risiko for prostatakræft i halve. Bedre ernæring (som defineret af National Cancer Institute) er blot at spise mere frugt og grønt dagligt med vægt på grøntsager, der indeholder høje niveauer af glucosinolater, såsom blomkål og rosenkål.


        

Udgiv min kommentar