Fantacine.com

Problemer med Cell Spa Ion Foot Detox Bath

Problemer med Cell Spa Ion Foot Detox Bath


Cell Spa er varemærket af ioniske fodbad sælges som sundhed hjælpemidler. Fortalere for ionisk mund afgiftning hævder, at brugen af ​​Cell Spa eller et andet mærke af fodbad vil fjerne giftstoffer fra kroppen, forbedre den generelle sundhed og endda kurere visse sygdomme.

Hvordan det virker

Ioniske mund afgiftning bade som Cell Spa består af en balje at sætte fødderne i, elektroder og en lav spænding strømkilde. For at betjene, du tilføjer renset vand til karret, sætte fødderne i og suge i ca. 30 minutter. Da den elektriske strøm passerer gennem vandet ioner produceret.

formodede fordele

Ioner er krediteret med at hjælpe med at tilpasse dine egne magnetiske og elektriske felter. Da den nuværende løber gennem vandet, kan du føle snurren i dine fødder og ben. Denne handling kan forbedre cirkulation, så det er en fordel af praksis. Vandet bliver en mudret farve, blandet med andre farver. Oprindeligt var disse farver beskrevet som værende giftstoffer skylles fra din krop gennem porerne i dine fødder. Ny forskning fastslår, at brune elementer i vandet er for det meste oxidation af metallet i elektroderne og mineraler, der var til stede i vandet eller på hudens overflade.

Firma krav

Mens den brune farve kan oxideres metal, der ofte andre farver i vandet efter en session. Ifølge et diagram på den officielle Ionic Foot Bath websted (ionicfootbath.com), sort indikerer urenheder rengøres fra leveren, rød kan indikere blod-klump materiale, hvid kan være gær, grøn er fra galdeblæren, orange er fra leddene og gulgrøn er mest sandsynligt toksiner fra nyrerne.

Advarsler

Ifølge devicewatch.com, Cell Spa og andre fod detox maskiner er sandsynligt ikke tilbyde nogen sundhedsmæssige fordele. Hvorvidt dette er tilfældet, er der et par ting at overveje, før du prøver denne behandling. Hvis du er diabetiker eller har kredsløbsproblemer, være forsigtig med enhver aktivitet, der kræver, at du blød i varmt vand i en længere periode. Den stimulering af fodbad kan øge blodtrykket og bestemt øger omsætning i benene. Hvis du vælger at følge anvisninger findes online at konstruere dine egne fodbad, bruge ekstrem forsigtighed for at undgå elektrisk stød.

Bundlinjen

Ioniske mund afgiftning bade er et dagligt syn i kurbade og med undtagelse af forholdsreglerne ovenfor, vil sandsynligvis gøre nogen skade. Mange brugere rapporterer de føler en øget kraft og lindring af visse sygdomme som gigt og forstoppelse. Dette skyldes sandsynligvis en stigning i omløb, snarere end et resultat af toksiner forlader kroppen.


        

Udgiv min kommentar