Fantacine.com

Sådan Find HGH

HGH står for humant væksthormon. Det er produceret af hypofysen og bruges til at regulere væksten i det menneskelige legeme hovedsagelig ved at rette hvordan næringsstofferne anvendes. Mange mennesker nu herunder atleter og dem i underholdningsbranchen bruge det få og holde sig i form. I atleter, HGH øger konkurrencefordel ved at øge udholdenhed under træningen og vildt tid samt forkorte inddrivelse gange efter træning. HGH er tilgængelig med en recept, og den eneste administrationsvej er injektion.

Instruktioner

1 Kig i din lokale mappe for at finde en endokrinolog, der har specialiseret sig i hormonal medicin. Dette er det bedste at finde en læge, der vil give dig HGH. Lægen vil tage en blodprøve for at sikre, at de naturlige niveauer af HGH er under normale før ordination. Brugen af ​​HGH med henblik på anti-aging er forbudt.

2 Gå til online-apoteker for at finde forskellige typer af præstationsfremmende kosttilskud, herunder HGH. Check med de lokale og føderale love for at sikre, at du er i overensstemmelse. Opsøge en læge, der vil ordinere hgh over internettet og telefonen. Ring til lægen og få en konsultation

3 Udfyld sygehistorie formularen lægen giver. Få blod arbejde som planlagt af lægen. Lægen vil vurdere lab resultater, og designe en behandlingsplan rigtige for dig. Efter dette, vil al dosering og relevante oplysninger (herunder bivirkninger) oplyses, før du får HGH.

TIPS

  • Loven forbyder brug af HGH alle andre end ordineret af en læge formål. Hvis der er fanget i besiddelse af HGH uden recept, er der risiko for juridiske problemer. Nogle læger vil sende HGH via mail i diskret emballage ikke henlede opmærksomheden på pakken.

        

Udgiv min kommentar