Fantacine.com

Naturlig HPV Behandlinger

Den virus kendt som human papillomavirus, eller HPV, der almindeligvis opfattes i form af kønsvorter. Men denne særlig seksuelt overførte sygdomme er en blanding af flere forskellige stammer af virus, hvoraf nogle i sidste ende kan være livstruende. De mere alvorlige stammer af HPV kan føre til kræft i livmoderhalsen og kønsorganer, herunder vulva, penis og vagina. Det kan også føre til anal cancer. Af disse grunde har der været mere forskning i HPV behandlinger af alle slags til at bekæmpe denne familie af virus.

Typer af HPV Behandlinger

Den nuværende medicinske tilgang til behandling HPV har været at ødelægge det inficerede væv under anvendelse serotoxin og interferon, samt kryoterapi og laser-teknologi til at bekæmpe virus og holde det i at komme tilbage, samt at hjælpe kroppen blive immune over for virussen. Mens der er sket visse fremskridt i behandling for nogle tilfælde, er den samlede succesraten endnu ikke været afgørende nok til at certificere disse metoder som 100 procent effektiv. Alternativet til denne standard medicinsk tilgang har været en undersøgelse af naturlige organiske stoffer, der kan have de nødvendige egenskaber til at behandle denne tilstand.

Forskud

Som med mange alternativ eller naturlige behandlingsmetoder, vitaminer spiller en stor rolle. Dette er på grund af den iboende evne af vitaminer til støtte i celle reparation og ny cellevækst, samt øge kroppens evne til at bekæmpe virale angreb og celle nedbrydning. Vitaminerne der er blevet anvendt til behandling af HPV er beta-caroten, selen og folinsyre. Disse vitaminer har træk, der bidrager til kroppens immunsystem og hjælpe med at bekæmpe off celleskader.

Andre elementer

Nogle af de andre naturlige ingredienser, der er blevet undersøgt for deres evne til at behandle HPV er echinacea, gyldne segl og shiitake svampe. De har hver regenerative kvaliteter, der bruges til at bekæmpe andre former for virus, herunder influenza og forkølelse. I nogle tilfælde er patienter, der søger naturlige behandlingsmuligheder blive rådgivet til at douche hver dag med en blanding af beta-caroten, hvid eddike og varmt vand. En vitamin produkt i brug i øjeblikket kaldes Beta Mannan, som er blevet rapporteret at have en 95 procent helbrede sats ved påføring på cervikal dysplasi.

Advarsler

Mens der har været mange fremskridt i naturlige og homøopatiske behandling tilgange til sygdom og sygdomme, er der stadig megen debat blandt læger som til den sande effektiviteten af ​​disse typer af behandlinger. Dette kan skyldes et ønske om autentificeret dokumentation i en videnskabelig sammenhæng, der undertiden ikke er tilgængelig for alternativ medicin, eller det kan udgøre en vis grad af faglig jalousi. Faktum er, at hverken den medicinske etablering eller alternativ behandling samfund kan kræve 100 procent succes i behandlingen af ​​HPV.

endelige analyse

Uanset hvilken fremgangsmåde, der HPV-virus er en meget alvorlig tilstand. Det er en meget smitsom, yderst smitsom sygdom, der, på grund af sin tilbøjelighed til at blive seksuelt overført, præsenterer en meget stor udfordring for dem, der søger en kur, og en meget reel risiko for dem, der ikke søger en.


        

Udgiv min kommentar