Fantacine.com

Sådan Stop Smoking med Bioresonance

Bioresonance er en behandling, der har været anvendt i Europa i 25 år til behandling af afhængighed, allergi og andre lidelser. Bioresonance arbejder på princippet, at alle levende ting udsender sin egen unikke frekvens herunder din krop og cigaretmærke, som du ryger. Teknologien fungerer ved "annullere" frekvensen af ​​den resterende nikotin i kroppen, som er ansvarlig for din fortsatte afhængighed. Teorien er, at når din krop vender tilbage til sin præ-nikotin frekvens, vil din afhængighed af nikotin forsvinder inden for 24 timer. Det lyder måske som science fiction, men Bioresonance klinikker hævder en 70 procent succesrate med en en-times behandling, og en 90 procent succesrate med 2:58.

Instruktioner

Sådan Stop Smoking med Bioresonance

1 Sørg for, at du er berettiget til behandling. Du skal være over 18 år, ikke er gravid, ammer eller bruger en pacemaker.

2 Find en klinik i dit område, der har erfaring med at bruge Bioresonance at hjælpe patienterne stoppe med at ryge. Gør din første udnævnelse.

3 To dage før din planlagte udnævnelse, drikke to liter vand om dagen. Du må ikke drikke alkohol eller forbruge nogen produkter med koffein (te, chokolade, kaffe, etc.).

4 På dagen for din planlagte aftale, fortsat afholde sig fra alkohol og koffein, drikke to liter vand før din udnævnelse, og ikke tager nogen medicin eller smertestillende (undtagen ordineret af din læge). Medbring din cigaretmærke valg til din udnævnelse.

5 Ved, hvad de kan forvente under behandling. Den smertefri behandling varer under en time og indebærer at sidde i en stol og holde en elektrode i begge hænder.

6 I de næste 24 timer efter behandling, drikker to til tre liter vand. Tag en C-vitamin supplement og undgå udsættelse for cigaretter og cigaretrøg.

7 Vær forberedt på at opleve milde symptomer som din krop begynder at afgifte. Disse symptomer omfatter træthed, hovedpine, mild mave forstyrret, en metallisk smag i munden og svedige håndflader. De skal stoppe inden for tre dage og er faktisk et godt tegn, at din krop er afgiftende.

8 Foretag en til to flere aftaler om nødvendigt.


        

Udgiv min kommentar