Fantacine.com

Sådan forhindrer Kokain Brug

Sådan forhindrer Kokain Brug


Kokain er et stærkt vanedannende lægemiddel fremstillet ud fra blade af kokaplanten. Fordi effekten af ​​kokain mærkes så hurtigt, det er meget nemt at blive afhængig af narkotika, selv efter kun at bruge den én gang. Kokain kan forårsage fysiske og psykiske problemer, ofte helt ændre den person, der er afhængige af det. Fordi stoffet er så stærk, er det ikke ualmindeligt, at kokainbrugere at dø af en overdosis, selv efter kun at bruge det et par gange. På grund af dette, er forebyggelse det bedste måde at håndtere den potentielle afhængighed.

Instruktioner

1 Undgå tillader anvendelse af gateway lægemidler, såsom pot, alkohol og endda tobak. Børn, teenagere og voksne, der anvender "blødere" stoffer er mere tilbøjelige til at skifte til hårdere stoffer, såsom kokain, når den indledende høj på drikker eller ryger aftager.

2 Anerkend risikoen for stofmisbrug, som det sker. Stressende begivenheder, såsom skilsmisse, tab af job eller flytte til et nyt område kan forårsage følelsesmæssig nød. Hvis en person har ingen at henvende sig til eller nogen sund måde at håndtere problemer, kan de henvende sig til narkotika, såsom kokain, til at klare.

3 Oprethold et åbent forhold med dit barn eller teenager. Børn og teenagere har en langt større risiko for stofmisbrug grundet gruppepres. De, der har en stærk følelsesmæssige bånd med deres forældre, men er mindre tilbøjelige til at misbruge narkotika og mere tilbøjelige til at være åbne om fristelse og bede om hjælp, hvis nødvendigt. bør tilskyndes Forældre til at lytte til deres barn uden at dømme. Hvis disciplin er nødvendig, bør den forælder forklare barnet, hvorfor de bliver straffet, så forklare, at på trods af at straf er barnet stadig bekymrede sig om og elsket. Hvis barnet ved, du er der for dem uanset hvad, de er mindre tilbøjelige til at henvende sig til narkotika.

4 Gennemtving retfærdig disciplin. For eksempel, hvis du har en mindreårig teenager, der er fanget drikke, ville det være forkert at give dem mulighed for at slippe af sted med det. Det ville være lige så forkert at jorde dem i et år og aldrig tillade dem at forlade huset. Teenagere, der har rimelige straffe ved, hvad deres forældre forventer af dem. Teenagere uden straf kan føle, at de kan slippe af sted med noget, og dem, der har strenge, urimelige straffe kan være på udkig efter en måde at håndtere eller gøre oprør. Vokser op er svært for alle, men ved at hæve dine børn retfærdigt, du reducere til odds dem henvender sig til kokain.


        

Udgiv min kommentar