Fantacine.com

Greenlight BPH Behandling

Godartet prostata hyperplasi (BPH) er en tilstand, hvor prostata er forstørret. Denne betingelse generelt påvirker mænd over 50 og symptomerne ikke er farlige, men mindsker livskvaliteten. Greenlight laserbehandling er en sikker og effektiv måde at helbrede BPH. Greenlight refererer til farven af ​​laseren og flere virksomheder fremstiller denne type laser.

Symptomer på BPH

BPH opstår, når prostata bliver forstørret med væv, der er godartede. Resultatet er urin symptomer, fordi kirtel er vokset markant større, gradvist over årene. Symptomerne er ikke livstruende, men påvirker livskvaliteten og omfatter hyppig vandladning, pludselig haster med at urinere, vandladningsbesvær, smerter, svien, drible, svag strøm og en følelse som blæren ikke er tømt.

Greenlight Laser PV

Før opfindelsen af ​​Greenlight behandlingen sker havde to muligheder; en effektiv løsning var traditionelle kirurgi, der var undvigende eller en mere sikker løsning, varme terapi, der var ineffektiv. Greenlight laserbehandling kombinerer effektiviteten af ​​kirurgi med sikkerheden for varme behandlingsformer. Greenlight laser er photoselective fordampning af prostata (PVP). Den høje-drevne laser fordamper unødvendig prostatavæv med præcision. Patienter gå hjem inden for timer og kan vende tilbage til deres rutine (naturligvis begrænse anstrengende aktivitet for det angivne tidspunkt foreslået af lægen).

Pre-Procedure og Post-Procedure

Der er visse anbefalinger, der er foreslået preprocedure og post-procedure, der vil falde helbredende tid. Men hver sag er unik og hver enkelte læge kan have deres egen specifikke preprocedure og post-procedure skitse for hver given patient. Før proceduren, hvis en kold, infektion eller feber udvikler, er det vigtigt at rapportere det til lægen. Informer lægen, hvis der bliver brugt nogen blodfortyndende medicin eller anden medicin. Du må ikke spise eller drikke efter midnat natten før proceduren. Efter proceduren, er det vigtigt at tage den medicin ordineret af lægen, især med fokus på efterbehandling antibiotika. Tage smerten medicin ordineret af lægen og ikke tage blod fortyndingsmidler i mindst en uge. Efter 48 timer, er det sikkert at genoptage den normale rutine undgå anstrengende aktiviteter i cirka to uger.


        

Udgiv min kommentar