Fantacine.com

Diverticulitis Fistula Symptomer

Diverticulitis Fistula Symptomer


Diverticulitis fistel er en sjælden lidelse forbundet med patienter, der er diagnosticeret med diverticulitis. Symptomer på diverticulitis er feber og smerter i nederste venstre side af maven. Diverticulitis ligner lidelsen diverticulosis, selvom diverticulosis generelt sker i forbindelse med intestinal blødning. Intestinal blødning er normalt ikke til stede i patienter diagnosticeret med diverticulitis. En fistel forekommer hos personer, der har diverticulitis når som følge af hævelse, tarmvæggene trykker op mod andre organer og forbindelse til dem. En fistel er mest almindelig i den nedre tyktarm, men kan forekomme på ethvert område af de små og store tarmene.

Betydning

Diverticulitis generelt opstår hos personer over 40. Selv om diverticulitis er en alvorlig tilstand, er det normalt kun af stor bekymring, hvis patienten er ældre. Især hos ældre, kan symptomerne på diverticulitis være så alvorlige, at patienten kan have til at være indlagt for antibiotika, der skal administreres, og nogle gange til operation, der skal udføres. Det er lettere at identificere en fistel i en diverticulitis patienten, hvis diverticulitis allerede er blevet diagnosticeret, da det er sjældent men muligt af syge ved diverticulitis til dannelse fistler.

typer

Symptomer på diverticulitis omfatter høj feber og smerter i nederste venstre side af maven, selv om andre mavesmerter er også muligt, og bør behandles med bekymring. Diverticulitis udføres sædvanligvis uden sonderende kirurgi, men det kan være nødvendigt, hvis en fistel allerede er dannet. Selvom kirurgi er normalt ikke nødvendigt i behandling diverticulitis medmindre sygdommen er særlig alvorlig, behandling af en diverticulitis fistel er næsten altid nødvendigt.

Identifikation

Diverticulitis fistler symptomer omfatter smerter under vandladning, blodig afføring eller opkast, høj feber og alvorlige smerter i underlivet. Hvis du ikke har haft diverticulitis i fortiden, er det sjældent, at du ville være oplever en fistel, men din læge bør ikke udelukke det som en potentiel diagnose. Eksplorativ kirurgi kan være nødvendigt at se, hvor fistel ligger før det afhjælpes. I modsætning diverticulitis, kan fistler ikke behandles med diæt og antibiotika alene.

Forebyggelse / Solution

Diverticulitis fistler er normalt behandles ved at operere på patientens tarmkanalen. I en fistel operation, er området af tarmen, der er forenet med et andet organ skåret ud, og de resterende sunde tarmkanalen er syet sammen igen. En fistel operation vil kræve mindst flere uger for nyttiggørelse og sengeleje efter at være frigivelse fra hospitalet. Fordi de resterende raske tarme er blevet syet sammen under fistel drift skal fordøjelseskanalen sig fuldstændigt, flere uger efter operationen. Hvis du stadig oplever nogen fordøjelseskanalen eller tarm symptomer flere uger efter din fistel operation, se din læge straks.

Advarsel

Lad ikke tarm eller abdominal problemer gå ubehandlet. Hvis du oplever mavesmerter, blodig afføring eller opkast, høj feber eller et af de andre symptomer, der er anført ovenfor, er det bydende nødvendigt, at du ser en læge straks. Hvis din læge afviser dine smerter som gas eller fordøjelsesbesvær, men du kører en feber eller har blodig afføring, insistere på en fuld koloskopi. Hvis din læge ikke er bekendt med diverticulitis eller divertikulitis fistler, se en gastroenterolog så hurtigt som muligt.


        

Udgiv min kommentar