Fantacine.com

Eye Floater Symptomer

Har du nogensinde lagt mærke små pletter af grå eller sort, der synes at være flydende i luften? Hvis ja, har du sikkert oplevet øje flydere. De fleste ser øjet floaters fra tid til anden, såsom når hurtigt skifte fra lys til mørke eller omvendt. For andre er problemet mere vedholdende og kan kræve behandling.

Specks

Den mest almindelige form for øjet flydere er pletter, der kommer til at svæve i luften. Pletterne er normalt sort, hvid eller grå, selvom det er muligt for dem at blive vist farvet, samt. Selv pletterne synes at være i luften, er de faktisk inde i øjet. Den flydende substans i øjet kan blive klumpet sammen. De klumper af gel kaster en skygge over nethinden, der forårsager forekomsten af ​​pletter i øjet.

Blinker

Byger af lys, der synes at blinke, før øjnene er også et symptom på øjet flydere. Disse forekommer mere almindeligt hos ældre. Lyset blinker forekomme, når væske inde i øjet gnider på nethinden. I sjældne tilfælde kan lysglimt være et tegn på, at nethinden er blevet revet eller beskadiget, og så en øjenlæge bør høres, hvis blinker ses.

sløring

I tilfælde af alvorlig øjenskade eller stød til hovedet, øjet flydere og sløring af synet kan medføre. Dette kan være et tegn på at nethinden er beskadiget, eller at hovedtraume, såsom en hjernerystelse, har fundet sted. Vision, der slører gradvist er ikke en årsag til bekymring, men hvis sløring opstår pludseligt og er ledsaget af andre øje floater symptomer, såsom pletter eller lysglimt, skal en øjenlæge konsulteres straks.

Advarsel

Lejlighedsvis øje floaters bør ikke være en årsag til bekymring. dem, der oplever dem regelmæssigt eller så alvorligt, at de forringer Men deres vision bør konsultere en opthamologist. Desuden tab af vision, der ledsager øjet flydere er grund til bekymring, og bør medføre øjeblikkelig samråd med en øjenlæge.

Behandling

Fra midten af ​​2009, er der ingen medicinsk teknologi, der helt kan lindre øje floater symptomer. Hvis øjet floaters er et resultat af andre forhold, såsom en iturevne nethinde eller migræne, kan kirurgi eller medicin til rådighed, der vil målrette den primære tilstand og hjælpe med at lindre de øje floater symptomer. Uden behandling vil mange øje floaters falme over tid eller øjet vil justere, så de ikke længere er så mærkbar.


        

Udgiv min kommentar