Fantacine.com

Naturlige plantestoffer retsmidler mod opioidafhængighed

Opioid afhængighed opstår, når stoffer som heroin, morfin eller codein administreres over en længere periode. Mens der er ingen hurtige og nem kur for opioid afhængighed, kan visse naturlægemidler hjælpe med at behandle symptomerne på tilbagetrækning og måske endda ændre hjernens kemi på en måde, der favoriserer opsving. Som med alle behandlinger, bør beslutningen om at anvende naturlægemidler vejes omhyggeligt for at undgå uønskede resultater.

passionflower

Passionflower (Passiflora incarnata) er blomstrende busk-lignende plante hjemmehørende i Nordamerika. Det er almindeligt anvendt til behandling af angst og søvnløshed på grund af dets sedating virkninger. De aktive alkaloider i passionsblomst - harmine og harman - påvirker niveauet af GABA, neurotransmitteren målrettet efter benzodiazepin medicin som Valium og Xanax.

For nylig er værdien af ​​passionflower ved behandling opiat tilbagetrækning bliver synlige. Ifølge National Institutes of Health, brug af passionflower sammen med clonidin under opiat tilbagetrækning resulterer i bedre symptomlindring end ved brug af clonidin alene. er behov for yderligere undersøgelser, men det lader til, at de afslappende egenskaber passionflower kan være nyttige i at lempe de symptomer på abstinenssymptomer.

kratom

Kratom (Mitragyna speciosa) er et træ hjemmehørende i Thailand, hvis blade er blevet anvendt traditionelt af indfødte til at mindske smerter og for dens stimulerende virkning. Trods et fravær af opiat alkaloider, er kratom undertiden bruges som et rekreativt lægemiddel, for sine opiat-lignende effekter. Ifølge Lycaeum, alkaloid mitragynine sandsynligvis ansvarlig for psykoaktive virkninger. Kratom menes at gøre det muligt for misbrugere at stoppe med at bruge opiater med færre abstinenser og trang, ifølge Sund Holistic Living.

Anvendelsen af ​​kratom som en behandling for opioid afhængighed er stadig ved at blive undersøgt, da anlæggets potentielle bivirkninger og fremgangsmåde, som ikke er godt forstået. Fordi kratom ikke er reguleret af FDA, brugere har en øget risiko for forurening, ukendt styrke og andre sundhedsmæssige farer.

ibogain

Ibogain er det psykoaktive stof findes i iboga, en plante hjemmehørende i det centrale Afrika. Det har været anvendt traditionelt af lokale shamaner for dets evne til at inducere en hallucinogene tilstand. For nylig er ibogain blev undersøgt som en mulig behandling for misbrug af stoffer som opiater, kokain og nikotin. Ifølge The Ibogain Dossier, ibogain har en kompleks fremgangsmåde til handling, der påvirker serotonerge, opioid, GABA og cholinerge systemer i hjernen. Det menes at "afbryde" den vanedannende proces ved at dæmpe opiat abstinenser, mens dens hallucinogene effekter ofte forårsager brugere til at reflektere over den adfærd, der førte til deres afhængighed.

Ibogain er en "Schedule I" stof i USA, hvilket gør det ulovligt at besidde, dyrke eller sælge. Ifølge National Institutes of Health, kan ibogain være neurotoksisk, der forårsager degeneration af Purkinje hjerneceller ved højere doser. Det har været forbundet med flere dødsfald samt, hvilket gør yderligere forskning i ibogain virkninger nødvendige, før den kan sikkert anbefales som en behandling af opioid afhængighed.


        

Udgiv min kommentar