Fantacine.com

De anvendelser af Hemp Seed

De anvendelser af Hemp Seed


Hampefrø er en af ​​naturens mest sunde og sunde fødevarer. Disse frø, som er produceret af en stamme af cannabis anlægget, indeholder alle de essentielle aminosyrer og fedtsyrer, der er nødvendige for en sund menneskeliv --- ingen andre plantekilde besiddelse af disse essentielle aminosyrer i en sådan en let fordøjelig form eller i en sådan ideelle forhold til at opfylde menneskelige ernæringsmæssige behov. Rig på fedtsyrerne, der er nødvendige for human ernæring, samt omega-3 fedtsyrer GLA, ALA og DHA, der fremmer sund hjerne og syn udvikling og en lavere risiko for hjerte-kar-sygdomme, er hampefrø bruges over hele verden til at behandle underernæring og helbrede sygdomme.

Hamp Frø Besidder høj næringsværdi

De næringsrige frø af hamp indeholder alle otte essentielle syrer, hvilket gør dem et komplet protein, som kød, mælk, æg, og soja. Hampefrø, dog i modsætning disse andre kilder til komplet protein, kræver færre ressourcer at producere og er i en mere fordøjelig formular. Hampefrø, af disse grunde, anvendes over hele verden til at behandle underernæring --- Udo Erasmus, ph.d., forfatter til "Fedtstoffer at helbrede, Fats at dræbe," skriver, at bare et pund hampefrø kan opretholde menneskeliv for to uger.

Den menneskelige krop kræver essentielle fedtsyrer for sundheden, men kan ikke producere dem internt, så det er vigtigt at inkludere dem i din kost. Disse fedtsyrer påvirker hjernen og cellulær funktion, inflammation, humør og opførsel samt overføre oxygen til celler. Spise bare en spiseskefuld af hampefrø hver dag giver den anbefalede daglige tilførsel af essentielle fedtsyrer.

Hamp Frø behandle en række lidelser

Ifølge Erasmus, de essentielle fedtsyrer i hampefrø hjælpe smøre membraner og fjerne affald såsom mælkesyre i musklerne efter træning. De optimerer hjernens funktion, forbedre stemningen, bekæmpe depression, bidrage til at vende irritabilitet forårsaget af PMS, reducere adfærdsmæssige problemer hos børn, hjælper kroppens immunsystem bekæmpe off bakterier, svampe og vira, såsom malaria, lavere kolesterol og beskytte hjerte sundhed. Hampefrø, spist over tid, kan helbrede og fugter huden samt reducere inflammation. Desuden er de essentielle fedtsyrer i hampefroe har anti-cancer egenskaber er vigtige for inhibering af tumorvækst.

Det mineralrige skallerne af hampefrø ofte fjernet fra kommercielt emballerede frø, men skallerne giver en god kilde til calcium, jern, fosfor, mangan, magnesium og zink, samt vitamin A, B, D og K. avner af frøene er også meget høj i opløselige og uopløselige fibre, som er afgørende for at forbedre fordøjelsen og afværge forstoppelse og hæmorider.

Nogle måder at inkludere Hamp Frø i din kost

En kop hampefrø blandet med fire kopper vand gør hamp mælk, en nondairy ernæringsmæssige drik, der er lækker, når kølet. Rå eller formalede hampefrø kan bruges i salater, smoothies, korn og bagværk, som de give en behagelig nøddeagtig smag. Hampefrø er også lavet i en møtrik smør ligner jordnøddesmør. Brug bare hampfrø olie er nyttig i fedt-baserede produkter som salatdressing eller i et produkt, for hvilket fedt er en ingrediens, såsom desserter eller bagværk.

Miljøvenlig måder Hamp Frø kan bruges

Hampefrø kan tilbyde en levedygtig og billigt alternativ til farlige produkter. Hamp olie giver en erstatning for stoffer med en olie base og kan anvendes til fremstilling af ikke-toksiske miljøvenlige malinger, lakker og trykfarver. Hampefrø kan også gøres i miljøvenlige plastmaterialer, der er biologisk nedbrydelige, som hjælper med at beskytte miljøet.

Hamp frø olie kan bruges til brændstof --- faktisk blev den første Ford bil produceret ved hjælp af 70 procent hamp plast og modtog vegetabilsk olie, herunder hampefrø olie, en praksis, der endte, da Marijuana Skat af 1937 blev vedtaget. Hampefrø er fortsat en lovende kilde til bioenergi --- hamp vokser hurtigere end afgrøder som sukkerrør eller majs, og hvert acre af hamp kan give 1.000 liter methanol.


        

Udgiv min kommentar