Fantacine.com

Hvad er en Ophthamoloscope Bruges til?

Hvad er en Ophthamoloscope Bruges til?


En oftalmoskop giver lægerne en direkte kig ind i øjet på sine patienter. Selv om dette instrument har eksisteret i 150 år, har ny teknologi flyttet øjenundersøgelse og diagnosticering i en ny verden. Lægerne kan ikke kun undersøge det indre af øjet, men kan nu tage krystalklare billeder.

oftalmoskop

En oftalmoskop er en tændt enhed, der bruges af en øjenlæge til at undersøge det indre af øjet. Øjet læge vil observere en sund øje eller kontrollere for abnormiteter i linsen, nethinden eller synsnerven. Ikke alene er en oftalmoskop væsentlige under øjenundersøgelser; det er også uvurderlig ved vurderingen af ​​patienter til andre sundhedsmæssige lidelser såsom hovedpine, geriatri, hjerte- vanskeligheder og hypertension.

digital

En ny digital oftalmoskop ikke længere er afhængig af dygtighed af øjenlæge. En digital oftalmoskop bruger specielle linse digital billedbehandling og lysteknologi. Dette giver en kvalitet digitalt billede, der skal optages for lægen at gennemgå. Denne nye anordning giver et billede lig med den for specialiserede kameraer kun fundet på hospitaler.

Direkte

Den direkte oftalmoskop er en håndholdt enhed, der indeholder et hulspejl, der retter lyset ind gennem pupillen. En roterende skive sætte lægen at undersøge øjet ved forskellige forstørrelser. Den direkte oftalmoskop anvendes for at undersøge for trykket i hjernen og at kontrollere for tumorer.

Patienter med diabetes har brug for en direkte oftalmoskop eksamen gang hvert halve år for at forebygge diabetisk retinopati. Synstab som følge af diabetes, kan forebygges ved retinal laserbehandling hvis fanget tidligt.

Symptomer på hypertensive ændringer i nethinden kan være en indikation af en forestående slagtilfælde og kan fanges ved en direkte oftalmoskopi.

Indirekte

En indirekte oftalmoskop er en kikkert typen instrument, der gør det muligt for lægen at fokusere mere på specifikke områder inde i øjet. Det giver lægen et meget bredere og mere indgående billede af øjet. Den indirekte oftalmoskop giver et bedre overblik over nethinden og kan diagnosticere retinale lidelser såsom fritliggende nethinden, hornhinden forvrængning og grå stær. En klarere lys bruges til en undersøgelse, hvis nethinden er uklar på grund af grå stær.

Et bredere synspunkt er taget til at bestemme kilden til interferens i afkastet af lys i nethinden. Den indirekte oftalmoskop bruges til at påvise sådanne interferenser som ar, pigment på objektivet eller hornhinden forstyrrelser.

Forberedelse & bivirkninger

Den ophthamoloscope få sin opfattelse i øjet gennem pupillen. Øjendråber ofte til at dialate eleven. Dette giver lægen et bedre kig på det indre af øjet. Det er en smertefri del af processen, men efter øjenundersøgelse, kan patienter lider sløret syn og lysfølsomhed for en kort tid. Særlige briller leveres at beskytte øjnene, indtil de vender tilbage til normal.


        

Udgiv min kommentar