Fantacine.com

Forebyggelse af tarmparasitter

Tarmparasitter er skadelige og kan føre til alvorlige problemer med fordøjelsen hvis de ikke behandles i tide. Mens tarmparasitter kan gå upåagtet hen i længere tid, vil kroppen i sidste ende vise symptomer på alvorlige abdominale kramper, opkastning, kvalme og diarré. Med nogle få ændringer i kosten, kan parasitter nemt forebygges.

Fødevarer til Tilføj til din kost

Mange fødevarer er kendt for at eliminere tarmparasitter, og bør spises så ofte som muligt. Hvidløg er en af ​​de bedste fødevarer at spise, og er mest effektiv, når den spises frisk. Prøv at spise mindst en fed frisk hvidløg hver dag, hvad enten det er i pasta, hvidløg brød, salat eller andre fødevarer, du nyder.
Papaya er en anden mad, der skal tilføjes til din kost på daglig basis, når det er muligt. Frugt og dens frø er både effektive i forebyggelsen af ​​intestinale parasitter. Spis mindst en portion af papaya hver dag, enten en frisk skive af frugten, en seks-ounce glas papaya juice eller en håndfuld papaya frø.
Gulerødder helbrede mange typer af tarmparasitter, og arbejder meget i forebyggelsen processen. Prøv at indarbejde mindst en servering af gulerødder hver dag, hvad enten det er et par gulerodsstænger med din foretrukne veggie dip eller en seks-ounce glas gulerodssaft.

Fødevarer til Eliminer fra din kost

Parasitter er mest almindelige i rå fisk. Eliminer sushi fra din kost, eller i det mindste spise det i ekstrem moderation, da det kun tager ét stykke sushi til kontrakt en tarm parasit.
Uvaskede grøntsager er en anden medvirkende faktor til tarmparasitter. De parasitiske æg havnen i det affald, der er spredt på marker som gødning, så sørg for at vaske alle grøntsager grundigt før du spiser.
Forurenet drikkevand er en anden måde for parasitter at rejse. Selvom drikkevand fra en frisk flydende strøm kan være fristende, er det bedst at drikke renset vand eller flaskevand kun.

Kolon Rensning

Holde tyktarmen klart er en anden faktor i forebyggelsen af ​​tarmparasitter. Hvis du ikke har daglige afføring, øge dit daglige indtag af fiber, som vil fremskynde fordøjelsesprocessen, skabe flere afføringer. Også spørge din læge, hvor ofte du skal rense din kolon, afhængigt af dine medicinske tilstande. De fleste gange er det sikkert at rense tyktarmen mindst en gang om måneden, og din læge kan anbefale hvilke piller eller naturmedicin der passer bedst til din krop.


        

Udgiv min kommentar