Fantacine.com

Recovery Fra Neurologiske

Der er mange typer af neurologiske sygdomme samt medicinske tilstande, der forårsager neurologiske underskud. Når neurologiske system ikke fungerer korrekt, kan det have en effekt på hele kroppen. Vi har brug for vores nervesystem til at hjælpe med at kontrollere de fleste alle aspekter af kroppen fra vejrtrækning til at synke, gå og tale. Mange gange en fuldstændig genopretning fra en neurologisk lidelse er ikke opnåeligt. I stedet er du nødt til at behandle symptomerne og arbejde for at fjerne kilden til nerveskader.

Medicin

Der er mange medikamenter rettet mod behandling af beskadigede nerver til at hjælpe dem med at helbrede. Når inflammation er nedsat, er smerte faldt så godt og nerver har en større chance for at inddrive. Lyrica og Neurontin er to medikamenter, der arbejder på denne måde. Disse to er også anti-epileptisk medicin sammen med Keppra, topomax og Dilantin. Disse medikamenter ikke helbrede problemet, der forårsager anfaldene, i stedet de med til at kontrollere anfald, således at ingen yderligere skaden er sket på nervesystemet.

Fysisk terapi

Fysioterapi er en glimrende måde at hjælpe med at helbrede kroppen. Hvis du lider af en neurologisk lidelse, kan din læge bestille fysisk terapi behandlinger til at hjælpe kroppen lærer at fungere igen på sit optimale. Fysioterapi for mange neurologiske lidelser er i dybden, og er mange gange en langsigtet proces. Fysioterapi til neurologiske lidelser kan omfatte balance terapi, koordination træning, strækøvelser, aerobe øvelser og styrke building øvelser. Opbygning god muskelstyrke og kontrol er vigtig for nyttiggørelse fra en neurologisk lidelse.

alternative behandlinger

Alternative behandlinger er ikke-konventionelle medicinske behandlinger, der kan være til gavn for nogle mennesker. Akupunktur er en ikke-konventionel behandling, der har vist sig lovende til neurologisk helbredelse. Mange gange akupunktur anvendes i overensstemmelse med andre, konventionelle behandlinger.

Urter er også en ikke-konventionel behandling. Der er mange urter, der kan hjælpe med at lindre smerter, hjælpe med nerve inflammation og dulme nerverne. Saint-prikbladet-urt og jernurt er nervesystemet midler, der kan hjælpe dine nerver komme sig skader.


        

Udgiv min kommentar