Fantacine.com

Hvordan kan jeg overvinde være bange for den højde Roller Coasters?

Hvordan kan jeg overvinde være bange for den højde Roller Coasters?


For dem, der kan håndtere dem, kan rutsjebaner give en vidunderlig flygte gennem inducerede følelser af vægtløshed, en forkvaklet følelse af inerti, og den hastighed, hvormed du rejser. Desværre for andre, kan rutschebaner vise sig at være en enorm kilde til trusler på grund af højde og hastighed, hvormed man rejser som rytter. Heldigvis visse metoder tillader en person at overvinde denne frygt og i sidste ende drage fordel af den glæde, rutsjebaner kan bringe.

Instruktioner

1 Identificer hvordan dit liv vil forbedre når du overvinde din frygt. Drage fordel af rutsjebaner kan give nye muligheder til at obligation med venner eller positiv indflydelse din frygt for højder i almindelighed. Dette kan fungere som din motivation til at arbejde gennem frygt.

2 Tag små skridt i første omgang. Hvis du har en frygt for højder i almindelighed, så prøv at stå på toppen af ​​en bygning og kigger ned uden bevægelse. Ophold der indtil angsten forsvinder. Gentag denne proces, indtil der ikke længere initial indsættelse af angst.

3 Forsøg på at ride en rutschebane, enten ved at deltage i en county fair eller en lokal forlystelsespark. Dette kan kræve mentalt psyching dig op før boarding. Du kan også medbringe en ven for opmuntring.

4 Erkend, at du er sikker og ingen skade blev gjort, mens ridning. Du kan være mentalt udmattet efter denne første tur, men lave en plan for at komme tilbage og ride det igen, hver gang genkende hvordan irrationel din frygt er. Til sidst vil du blive desensibiliserede til højden og kan lære at nyde ridning alle former for rutsjebaner.

TIPS

  • Hvis du føler dig drænet eller overvældet af oplevelsen, tage en dag eller to off. Sørg for at du er mentalt kan klare din frygt hver gang du forsøger at at sikre en mere positiv oplevelse.
  • Også, ikke være bange for at skrige. Det kan give en stor udgivelse, mens ridning.

        

Udgiv min kommentar