Fantacine.com

Kolesterol Diet Planer

Kolesterol Diet Planer


Kolesterol er fedt, der forekommer naturligt i kroppen. Det er produceret af leveren og er en vital komponent til sunde kropsfunktioner og cellestruktur. Men overskydende kolesterol kan ophobes i arterierne og forårsage en tilstand kaldet aterosklerose, hvilket kan føre til emboli, slagtilfælde, hjerteanfald og blindhed. Kolesterol findes i fødevarer med et højt fedtindhold, som kød, rejer, æggeblommer og mejeriprodukter.

Fedtfattig Meats

Hvis du har højt kolesteroltal, sænke fedt i din kost ved at vælge magert kød som hvidt kød kalkun og kylling, svinemørbrad eller magert udskæringer af oksekød ligesom øje runde stege, øverste HØJREB bøf eller 95 procent magert hakket.

Spise mere fisk

Fisk er et godt valg til at hjælpe med at sænke dit kolesteroltal. Mange fisk er fede, men typen af ​​fedt i fisk er gavnlig og medvirker til at øge gode kolesterol (HDL) og lavere dårlige kolesterol (LDL).

Tilføj Fiber

Tilføjelse fiber i form af bønner, nødder, frugt, grøntsager og fuldkorn hjælper lavere kolesterol og reducere den samlede kalorieindtag, som vil have yderligere gavnlige resultater. Fyld din tallerken med halve grøntsager, en fjerdedel fuldkorn som vilde ris eller fuldkornsbrød, og en fjerdedel protein, ligesom magert kød til en velafbalanceret, fedtfattig, højt fiberindhold måltid.

Skaldyr

Generelt har skaldyr fået en ufortjent dårligt ry. Den virkelige synder er rejer, med 200 mg af kolesterol i omkring 4 ounce, og madlavning metoder som panering og friturestegning. Hummer, muslinger, muslinger, muslinger, østers og krabber er alle lav i kolesterol. Bare ikke steger dem eller dyppe dem i smør.

Æg og Dairy

Æggeblommer er højt indhold af fedt og kolesterol og bør begrænses, men æggehvider er højt proteinindhold og indeholder ingen fedt. Mejeriprodukter bør vælges for lavt fedtindhold. Fat gratis eller 1 procent mælk, fedtfri yoghurt og hårde oste i moderate mængder kan være en del af en lav-kolesterol kost.

Kolesterol Diet Plan

En god kolesterol kost plan er et hjerte-sund kost, højt fiberindhold, lavt indhold af mættet fedt og fyldt med næringsstoffer. Sænkning dit kolesterol sænker din risiko for hjertesygdomme og andre komplikationer, og fremmer bedre generelle sundhed, herunder vægttab og mere energi.


        

Udgiv min kommentar