Fantacine.com

Hvad er diagnostisk test for reumatisk hjertesygdom?

Hvad er diagnostisk test for reumatisk hjertesygdom?


Reumatisk hjertesygdom er en tilstand forårsaget af gigtfeber, hvori ventilerne i hjertet er beskadiget. Selvom tilfælde af reumatiske hjertesygdomme er relativt sjældne i USA, kan lægen foreslå du gennemgår bevismidler diagnostiske tests, hvis hun mistænker du kan have det.

ekkokardiogram

Nogle gange kaldes en "echo", en ekkokardiografi er en enhed, der gør det muligt for lægerne at se billeder af hjertet ved hjælp af lydbølger. En ekkokardiografi er meget lig en sonogram.

elektrokardiogram

Undertiden omtales som en EKG, et elektrokardiogram måler de elektriske impulser i hjertet.

hjertekateterisation

Under denne procedure, er et lille rør indsat i en arterie eller vene og flyttede til hjertet. Denne test kan give oplysninger om blodets iltindhold, blodtryk og styrken af ​​hjertemusklen.

Holter Monitor

En Holter monitor er en enhed fastgjort til kroppen med små elektrode transporterer klistermærker. Den monitor optegnelser hjerte aktivitet i 24 timer eller mere. Denne test svarer til en EKG, men optagelsen foregår i en længere periode.

Overvejelser

Symptomer på reumatisk hjertesygdom kan være hårfin. Det er bedst at se en læge at afgøre, hvad der eventuelt skal udføres diagnostiske tests.

Advarsel

Gigtfeber begynder som halsbetændelse, en bakteriel infektion i halsen. er mest tilbøjelige til at få rhuematic feber Børn i alderen fem og 15. Bemærk, at forekomsten af ​​gigtfeber i USA og andre udviklede lande er lav.


        

Udgiv min kommentar