Fantacine.com

Brasiliansk Jiu-Jitsu Belt Krav

Brasiliansk Jiu-Jitsu Belt Krav

Brasiliansk jiu-jitsu bælte krav tendens til at være strengere, og at tage længere tid at opnå end bælte krav i mange andre kampsport. Ud over den tid, du har lagt i dine klasser og uddannelse, kan du hjælpe med at forberede til din bælte test og udvikle mere helstøbte færdigheder ved at studere bøger og videoer med højt rangeret brasiliansk jiu-jitsu trænere og konkurrenter.

Bælter

De fleste traditionelle kampsport systemer bruger et bælte system, der omfatter et halvt dusin eller flere forskellige bælte farver - for eksempel, hvid, gul, orange, grøn, blå, lilla, rød, brun og sort. Brasiliansk jiu-jitsu, men bruger en langt mere strømlinet bælte system. Begyndende studerende, som i de fleste stilarter, er hvide bælter. Efter dette, dog fremskridt eleverne gennem den blå bælte, lilla bælte og brune bælte før testning for deres første grad sort bælte.

Foreninger

De særlige krav til at teste for hvert bælte niveau vil variere i nogen grad baseret på den specifikke association hvorunder du tester. For eksempel, afhængigt af skolen, hvorunder du træner, kan du finde dig selv evalueret ved at teste krav er godkendt af de store brasilianske jiu-jitsu trænere som Pedro Sauer, Renzo Gracie eller Marcelo Garcia. Selvom de vigtigste principper instruktører evaluerer for hvert bælte test er ens fra den ene forening til en anden, kan relativt små, specifikke oplysninger om, hvordan bevægelser udføres variere.

prøvningskrav

Der er flere måder, hvorpå du kan møde brasiliansk jiu-jitsu bælte krav og opnå en ny rem rang. Under nogle instruktører, studerende gennemgå en formel evaluering periode de bliver bedt om at udføre flere indlæg, undslipper og overgange med en partner, som de kaldes ud af instruktøren. Under nogle instruktører, kan denne evalueringsperiode udskiftes eller ledsaget af en periode med levende rullende - med instruktøren, med andre studerende eller begge dele. I nogle tilfælde kan instruktøren ikke bruge en formel evaluering overhovedet. Ifølge brasiliansk jiu-jitsu coach og sort bælte Matt Thornton, "Jeg kan også bare gå op til en person på noget tidspunkt og tildele dem et bælte, som jeg føler, at de klarer sig på dette niveau."

Mål

Den tid, der kræves for at opnå en brasiliansk jiu-jitsu sort bælte kan variere, men den gennemsnitlige tid investering er omkring 10 år. Dette er en signifikant større tid investering end krævet i mange andre stilarter. Du bør dog ikke tænke på det sorte bælte som et mål i sig selv, men snarere en simpel milepæl på din rejse i kampsport. Som professor Pedro Sauer skrev "Kun en tåbe har tillid til, at overmander hans menneskelighed. Ingen vil nogensinde vide alt."


        

Udgiv min kommentar