Fantacine.com

Sporing Forurening i Fællesskabet

Sporing Forurening i Fællesskabet


Forurening udgør en betydelig offentlig sundhedsrisiko for amerikanerne. For eksempel fra 2004 til 2009, mere end 20 procent af vand-behandlingssystemer i USA overtrådt kritiske bestemmelser i rent drikkevand Act, ifølge The New York Times. Kontaminanterne forbruges som følge af disse overtrædelser har været knyttet til millioner af tilfælde af sygdom. Det er muligt at spore forurening i dit samfund ved at drage fordel af en lang række ressourcer, herunder flere af forbundsstaten Environmental Protection Agency (EPA).

AirCompare

AirCompare er en online ressource, der gør det muligt at sammenligne luftkvaliteten i forskellige amter og stater, samt finde månedlige gennemsnit for luft-baserede sundhedsmæssige betænkeligheder i bestemte steder. Resultaterne er baseret på Air Quality Index, en 500-skala, der gør det muligt for sammenligninger af luftkvaliteten i forskellige områder. AirCompare er hostet af EPA og produceret af føderale, statslige og lokale offentlige institutioner, herunder National Weather Service og National Park Service.

Scorecard - Den forurening Information site

Scorecard er en ikke-statslig websted, der indsamler forurening-relaterede oplysninger fra hundredvis af statslige databaser. Den indeholder oplysninger om giftige kemikalier, luftkvalitet og vandkvalitet for samfund på tværs af USA, såsom Lov om rent vand overensstemmelse og antallet af Superfund steder i området. Scorecard giver også sammenligninger mellem lokalsamfund.

EPA - Søg dit miljø

EPA tilbyder en online-ressourcer til sporing en række potentielle forurenende stoffer i dit samfund. På Miljøstyrelsens "Søg dit miljø" site, kan du finde de oplysninger, som giftige kemiske udslip, Superfund sites, luftemissioner og lister over EPA-regulerede faciliteter i en given postnummer.

TOXMAP

TOXMAP giver sporing af Toxics Release Inventory (TRI) og Superfund sites via et interaktivt kort og stedspecifikke søgning. Den TRI lister faciliteter, der behandler særligt høje mængder af visse kemikalier om året. Superfund sites er dem identificeret som kandidater til miljømæssig oprydning på grund af risici for menneskers sundhed eller miljøet. TOXMAP er leveret af det amerikanske National Library of Medicine.


        

Udgiv min kommentar