Fantacine.com

Zink & amp; Pubertet


Zink er især vigtigt i puberteten, fordi det er afgørende for normal vækst og udvikling. Din teenager skal få tilstrækkelige mængder af zink gennem sin kost, da den er let tilgængelig i flere fødekilder. Hvis du er bekymret for din teenagers zink indtag, tilføjer en multivitamin til hans kost kan bidrage til at øge sine zink butikker. Som med alle over-the-counter supplement, informere din læge før du tager zink, da det kan have negative virkninger eller interagere med andre medikamenter.

Vigtigheden i puberteten

Zink spiller en række vitale roller for at understøtte normal vækst. Du behøver zink at syntetisere komplekse proteinmolekyler til enklere aminosyrer, der understøtter hjernefunktion, samt støtte muskelvæv vækst og reparation. Zink hjælper cellerne deler, hvilket sker hurtigt og hyppigt i puberteten, mens den også bygger og reparerer DNA, det genetiske materiale i hjertet af alle celler. Desuden er denne kraftfulde spormineral fremskynder reaktioner af omkring 100 enzymer, hvoraf nogle vigtige for fordøjelsen af ​​fødevarer til energi.

Korrekt Dose

Kendskab til den rigtige indtag af zink til din voksende teenager er afgørende for at sikre, at de får den rigtige mængde. I alderen 9 og 13 år, både drenge og piger har brug for 8 milligram zink dagligt, den amerikanske Food and Nutrition Board stater. Som din teen aldre, dette beløb stiger. Din søn har brug for 11 milligram efter alder 14 og gennem voksenalderen, mens din teenagedatter kræver 9 milligram mellem 14 og 18 år. Dette beløb falder en anelse til 8 milligram da hendes voldsomme vækst bremser, omkring 18 år.

Zink mangel

Zink mangel kan forsinke vækst i puberteten og forsinke kønsmodning, siger National Institutes of Health Office of kosttilskud. Under en mangel er sjælden i USA, idet zink fås i så mange fødevarer, såsom fjerkræ, oksekød, mejeriprodukter, nødder og berigede morgenmadsprodukter. tegn på en zinkmangel tidlig varsling omfatte tab af appetit, dårlig sårheling og et svagt immunsystem, hvilket resulterer i hyppig sygdom. I sin mere alvorlig tilstand, kan du opleve diarré, hårtab og skøre negle. Da disse er generelle symptomer, der kan gælde for en række fejl og mangler eller sygdomme, tjekke med din læge for at udelukke en zinkmangel.

yderligere information

En undersøgelse foretaget af forskere på Erciyes University Medical School i Tyrkiet og offentliggjort i "Hormoner" tidsskrift i 2007 evalueret de fuldstændige virkninger af en zinkmangel på en 19-årig dreng. Forskningen deltager havde en diagnose af en zinkmangel, der forårsager korte statur, forsinket udviklingsmæssige vækst og hypogonadisme eller nedsat hormon produktion af køn kirtler. Forskerne gav deltageren 50 milligram zink dagligt i seks måneder. Ved afslutningen af ​​undersøgelsen, tjente forskningen deltageren vægt, voksede i højden, havde øget testikel volumen og havde mere hår på hans offentlige regionen, samt på hans hovedbund. Forskerne konkluderede, at mens zinkmangel er sjældne, skal det vurderes hos patienter med dårlig vækst. Behandling zinkmangel med daglige kosttilskud kan hjælpe med at løse problemer i forbindelse med væksthæmning.


        

Udgiv min kommentar