Fantacine.com

Chakra Sakral Healing

Chakra Sakral Healing


I traditionel indisk medicin, er chakras hvirvlende energi centre, der styrer vores psykologi. Syv primære hvirvler, der er forbundet med bestemte organer og følelsesmæssige behov, tillade energi at flyde frit gennem kroppen. Den sakrale chakra, som ligger omkring tre inches under navlen, er ansvarlig for kreativitet, seksualitet, følelser og frugtbarhed. Når den sakrale chakra er sundt, det hjælper at give reel formular til vores kreativitet.

Betydning

Den sakrale, eller andet, chakra påvirker blære, nyrer, urinlederne, lymfe og blod. Kreativitet er centreret i de kvindelige kønsorganer. Når den sakrale chakra er afbalanceret, oplever vi en sund seksualitet, harmoni, spontanitet og rige følelser.
Når alle chakras er åbne, krop og sind er sunde. Men hvis energi er blokeret i et chakra, kan de andre forsøge at kompensere ved at blive overaktiv. Under ideelle omstændigheder - som er sjældne - de charkas er afbalanceret.

Når den sakrale chakra er åben, følelser og kreativitet flyde naturligt. Du er følelsesmæssigt tilgængelige, passioneret om livet, kærlighed og seksualitet. Sex og begær udvikle sig til begær og kærlighed. Du er i stand til at balancere maskuline og feminine træk.

Den sakrale chakra giver os også til at pleje os selv og give nurturance til andre. Når det er lukket, kan du være frigid, impotent eller følelsesmæssigt følelsesløs; hvis det er over-aktiv, kan du blive alt for følelsesladet, jaloux eller afhængig af sex.

Når du er i balance, kan den sakrale chakra giver dyb seksuel og følelsesmæssig lykke. Blokeret kreative udtryk kan forårsage hovedpine, forvirring, depression eller problemer med kvindelige kønsorganer.

Meditation

Farven på den sakrale chakra er klart orange. Den udstråler lys, udfylde bækkenet og vække vores ønske om fornøjelse. Bloodstone, chrysophase, orange calcit og karneol er krystaller, der kan hjælpe med at balancere energierne i den sakrale chakra.

For at åbne din sakral chakra gennem meditation, sidde i lotus postion, cupping hænderne i skødet med venstre hånd under højre og tommelfinger lidt rørende. Syng lyden VAM med fokus på den sakrale knogle i den nedre ryg.

andre metoder

Den sakrale chakra er om at nyde fysiske fornøjelser, herunder smag. Forkæl dig selv med fedtstoffer, olier, fish-- særligt vilde laks, frø, nødder, tropiske frugter og appelsin fødevarer, såsom tangeriner, appelsiner og gulerødder.
Du kan også tage en eliksir til at balancere de mandlige og kvindelige energier. DHerbs sælger en særlig blanding lavet af karneol, citrin, rav, Sunstone, tiger øje, fersken kvarts, brand jaspis og mandarin kvarts i en base af alkalisk vand.

Hvis du er kvinde, din livmoder er i fokus for kreativitet. Hvis du ikke er en mor, skal du være at udtrykke din kreativitet i kunstneriske sysler, såsom tegning, maleri, skrivning, udsmykning, dans. Mænd kan finde træbearbejdning eller havearbejde at være en god kreativ stikkontakt. Alt, hvad der gør det muligt for selvudfoldelse og glæde vil åbne din sakral chakra.


        

Udgiv min kommentar