Fantacine.com

Kiropraktik Care for en klemt nerve

I kiropraktisk behandling, en klemt nerve er en subluksation eller skævhed af rygsøjlen, der forårsager nerve irritation eller tryk. Det er en af ​​de mest almindelige årsager til nakke og rygsmerter. Smerter, ømhed, følelsesløshed, brændende fornemmelse og en prikkende fornemmelse i ryg, nakke, skuldre, arme, hænder, ben eller fødder er tegn på en klemt nerve. Kiropraktik pleje for en klemt nerve er en af ​​de mest effektive behandlinger, fordi den fokuserer på spinal justeringer for at fremme heling.

Hvordan en klemt nerve Optræder

En klemt nerve henviser til den nerve, der løber langs bagsiden ryghvirvler. Det sker, når nerven bliver strakt, komprimeret, eller indsnævret på grund af et fald, rygskader, ben fremmer eller andre traumer til rygsøjlen. Sværhedsgraden af ​​en klemt nerve afhænger af omfanget af forskydning af hvirvlerne. Enhver mængde af rygsøjlen forskydning afbryder evne nerveimpulser til at kommunikere med kroppens organer, væv og celler. Som et resultat, smerte eller ubehag opstår.

Enhver nerve i kroppen kan blive klemt, men nakke og ryg er mest almindelige. Hverdagens bevægelser, såsom at gå eller stå med dårlige arbejdsstillinger, vride eller dreje kroppen og slog sig, eller dreje for hurtigt kan forårsage en klemt nerve.

Hvordan Kiropraktik Care Hjælper sammenklemte nerver

Mens traditionel medicinsk behandling behandler det område, hvor smerten er indlysende, kiropraktik ser på hele kroppen. Denne fremgangsmåde er især nyttig med en klemt nerve da smerte kan forekomme i benet, men skaden stammer fra bagsiden. Kiropraktik pleje tager også hensyn en persons samlede trivsel og løser problemer, som kunne have ført til klemt nerve.

Kiropraktik pleje hjælper klemt nerver ved at reducere konstriktion af nerve og afslappende stramme muskler i det berørte område, der forårsager smerte og inflammation. Dette sker gennem en spinal justering, hvor kiropraktor bruger sine hænder til at anvende direkte pres på klemt nerve. Der kan være flere trykpunkter, at kiropraktor vil arbejde på ved at bevæge sine hænder i præcise anvisninger.

Hvad kiropraktor vil gøre

Ved fastsættelsen af ​​kiropraktik pleje for en klemt nerve, kiropraktor begynder med en sygehistorie, herunder fysisk aktivitet, der kan forårsage tilbage traumer. En kombination af ortopædiske, kinesiologiske, spinal, neurologiske og fysiske til- anvendes til at bestemme placeringen af ​​klemt nerve. Andre laboratorieundersøgelser og billeddiagnostik kan ordineres til at hjælpe med at diagnosticere problemet.

Efter at have identificeret årsagen til klemt nerve, kiropraktor kortlægger en spinal mønster, hvor vil blive gjort spinal justeringer. Der er flere behandlingsmuligheder veje kiropraktor kan tage. Hvis klemt nerve er resultatet af en subluksation, vil et samlet spinal justering lette trykket fra nerven. For klemt nerver forårsaget af stramme muskler, er en spinal justering til det specifikke område gjort. Klemt nerver forårsaget af en traumatisk skade kan rettes med en kombination af behandlinger, herunder spinal justeringer sammen med en bøjning tabel, der giver trækkraft til rygsøjlen under justeringen.

Ofte gange, patienterne begynde at føle øjeblikkelig lindring efter det første besøg, men yderligere spinal justeringer kan være nødvendige for helt rette forskydning, forbedre nerve og ledfunktion og fremmer heling af klemt nerve. Hvis en forbindelse med spinal justeringer over tre til seks besøg er ineffektiv til behandling af den klemt nerve kan kiropraktor inkorporere andre behandlinger, såsom en back klampe, blødt væv terapi, trækkraft, funktionel elektrisk stimulation og fysisk terapi.

Hvis klemt nerve er i et område, der får en masse arbejde som følge af daglige aktiviteter, kiropraktor er tilbøjelige til at skabe en plan for forebyggende besøg og styrketræning øvelser. Udover at korrigere problemer, spinal justeringer hjælpe med at opretholde sundheden for din krop.


        

Udgiv min kommentar