Fantacine.com

Sådan Detect modermælkserstatning Allergi symptomer i din baby

Hvis du er bange for dit barn er allergisk over for modermælkserstatning, er du ikke alene. Mange mødre og fædre bekymre deres babyer er allergisk, men kun omkring 3% af af babyer er allergiske over for mælkeprotein, der er den mest almindelige anvendte base i baby formel. Hvorvidt synderen er mælk eller soja, der er bestemte tegn og symptomer på en modermælkserstatning allergi til at søge.

Instruktioner

1 Tjek dit barns hud. Hvis du ser nældefeber, eksem eller andre udslæt og pletter, kan dette være en heads-up, at dit barn kan være allergiske over for, hvad hun drikker.

2 Vær opmærksom på de tidspunkter dit barn spytter op efter måltider. Er han spytte op, eller faktisk opkastning? Opkastning gentagne gange eller kraftigt kunne være en indikation af, at noget er galt - og det kan være en modermælkserstatning allergi.

3 Kontroller dit barns afføring. Bad-lugtende poop eller afføring, der er meget hårde eller meget bløde kunne være et tegn på allergi over for baby formel.

4 Vurdere dit barns komfort niveau efter en fodring. Hvis hun synes specielt kræsen eller skriger, kan det være kolik eller noget andet ... eller det kan være et symptom på at være allergiske over for modermælkserstatning.

5 Lyt til dit barns vejrtrækning i løbet af dagen. Enhver hvæsen, uforklarlig overbelastning eller nasal slim kan være et tegn på en modermælkserstatning allergi.

6 Se efter andre tegn på, at der er noget galt med din baby, såsom urolig søvn, for meget vægtøgning, eller ikke nok vægtøgning. Disse kan også indikere en modermælkserstatning allergisk reaktion.

7 Ring til din børnelæge eller familie læge, hvis du er bekymret for, at dit barn kan have en allergi over for sin formel. Halvdelen af ​​babyer allergiske til mælkeprotein vise også en allergi over for soja-baserede formel. Der er allergivenlige formler på markedet, men det er bedst ikke at sætte dit barn på dem, medmindre allergi er blevet bekræftet, da formlerne ikke smager meget godt.


        

Udgiv min kommentar