Fantacine.com

Hvor meget Pysillium Fiber er behov for vægttab?

Psyllium skallerne er en naturlig fiber, der anvendes til behandling af forstoppelse og rense tarme af uønsket oprustning og toksiner. Psyllium er fundet i helsekostforretninger som enten et pulver eller et naturligt supplement. Fibrene kan forbedre fordøjelsen og øge følelsen af ​​mæthed, der gør det muligt at spise mindre i løbet af vægttab indsats.

Vægttab

Fiber fra enhver kilde er ideel, men psyllium har meget mere fiber per portion i forhold til andre kilder. Mens 100 gram psyllium tilbyder 71 gram opløselige fibre, andre fiber muligheder, såsom havreklid har kun fem pr 100-gram servering. Fiber er en vigtig del af vægttab, fordi det hjælper med at holde dig fuld, ifølge Jennifer Brett, ND, på Wilton naturopathic Center i Stratford, Connecticut. Holde sult smerter væk ved hjælp af psyllium fiber kan hjælpe dig med at undgå cravings og tabe.

I første omgang ved hjælp af psyllium til vægttab hjælper dig tabe en til tre pounds af affald oprustning fra tarmene. Men at bruge det som en del af en sund kost og motion planen vil hjælpe dig tabe gradvist over tid.

Hvor meget skal du tage?

Tag en teskefuld psyllium pulver og bland det med otte ounces varmt vand. Drik hurtigt, fordi fiberen vil begynde at udvide sig, når den blandes med vand. Efter den første glas, drikke en anden otte-ounce glas vand til hydratisering tarmene så fiberen bevæger sig gennem dem lettere. Fordi fiberindholdet er så høj, vil det absorbere størstedelen af ​​fugten i tarmene, skubber affald og giftstoffer fra kroppen.

Start ud med en tsk pr otte-ounce glas vand i en uge og derefter flytte op til to teskefulde pr kop til at rense tarme og giver fylde til maven. For vægttab formål, tage servering af psyllium hver dag i mindst 30 minutter, før du spiser, for at forhindre overspisning.


        

Udgiv min kommentar