Fantacine.com

Naturlige vitaminer til at hjælpe dig Tan

Naturlige vitaminer til at hjælpe dig Tan


Med alle debatten i disse dage om, hvorvidt eller ikke garvning er sikkert, især med hensyn til hudkræft, har ernæring samfund begyndt at opsøge sikre alternativer til at ligge på stranden eller besøger solariet. En artikel offentliggjort i dermatologi Times har tilkendegivet, at der kan være en sammenhæng mellem regelmæssig brug af solcreme og D-vitamin-mangel. D-vitaminmangel er blevet forbundet med øget risiko for hudkræft. Hvis solarier, der ligger ud på stranden og solcremer er alle en eller anden måde forbundet med udbrud af hudkræft, en måde at eventuelt overvinde disse risici er at tage et kosttilskud, der øger din tilbøjelighed til at tan uden alle de ekstra eksponering for ultraviolet stråling.

Må Tanning Pills arbejde?

Der er nogen uenighed om, hvorvidt garvning piller faktisk arbejde. Fortalere for solarier hævder, at der kun er to faktorer, der rent faktisk påvirker din evne til at tan: genetik og eksponering for ultraviolet stråling. De, som tror på brugen af ​​garvning piller eller vitaminer til at øge garvning evne anerkende forbindelsen mellem melanin produktionen og visse næringsstoffer i kosten. På dette tidspunkt, debatten er stadig åben.

Caretenoid Pills

Caretenoid piller indeholder pigment, der transporteres til de hudceller til at give kroppen udseendet er forbundet med garvning. Et problem med disse typer af piller er, at pigmentet ofte ikke matcher den naturlige hud pigment af den person under dem, hvilket skaber en meget unaturlig, næsten orange, garvet udseende. Disse piller er også kendt for at skabe appelsin affaldsprodukter i kroppen og er godkendt af FDA.

L-tyrosin og L-cystein

Naturligt forekommende aminosyrer, der kan hjælpe til garvning proces er L-tyrosin og L-cystein. Hvis du søger at få en dyb, mørk tan, L-tyrosin og L-cysteineis menes at hjælpe i stigningen af ​​melanin produktion i henhold til Journal of Investigative Dermatology.

vitamin D

Der er behov for D-vitamin for korrekt hudens sundhed. Faktisk D-vitamin er helt afgørende for cellulær funktion blandt alle kroppens celler og for korrekt immune støtte. D-vitamin er kroppens naturlige forsvar mod virkningerne af ultraviolet eksponering.

Nødvendigheden af ​​E-vitamin

Hvis du vil at tan, én ting, du er nødt til at forsøge at undgå den udtørrende effekt, at solen har på huden, hvilket kan føre til, at for tidligt ældet udseende. For huden til at forblive sund skal det ordentligt hydreret og i stand til at reparere sig selv mod virkningerne af solen. Vitamin E, navnlig i topisk form vil bidrage opnå begge disse opgaver. Vitamin E er en antioxidant, der kan beskytte huden mod den destruktive kraft af frie radikaler og hjælpe med at genoprette huden til en mere naturlig og yngre udseende.

Sætte det hele sammen

Mens der ikke er enighed om, hvorvidt vitaminer er faktisk effektive i fremme af garvning, hvis du vil fortsætte din eksponering for solen og solariet, en kost rig på vitaminer D og E sammen med en aminosyre supplement indeholdende L-tyrosin og L-cystein kan være gavnlig til at hjælpe huden afværge de skadelige virkninger af UV-stråler. Pas på produkter, der hævder at erstatte behovet at tan, såsom caretenoid piller, fordi disse er udokumenterede og sandsynligvis farlig på længere sigt.


        

Udgiv min kommentar