Fantacine.com

Hvad er Kava Kava til?

Angst

En masse mennesker lider af forhøjet angst og depression. Nogle af disse syge kigge efter et naturligt alternativ til receptpligtig medicin for at lette deres tilstand. Kava kava sker for at være et af disse alternativer. Ifølge University of Maryland Medical Center, kava kava fungerer så effektivt som diazapam, et lægemiddel almindeligt anvendt til behandling af angst.

Sleep paterns

Når det kommer til søvnmønstre, en masse mennesker lider af søvnløshed. Dette er en tilstand, hvor man ikke kan falde i søvn og kunne bogstaveligt ligger vågen i timevis. Kava kava har været kendt for at hjælpe denne betingelse. Det forbedrer både den tid, det tager at falde i søvn og den generelle kvalitet af søvn nås.

Stress

I dagens tempofyldt verden af ​​multitasking og 12 timers arbejder dag, en masse mennesker lider under høje mængder af stress. I dette tilfælde, de ty til kava kava at tage brodden og blive mere afslappet.

libido Booster

Lav sexlyst er en foruroligende dilemma. Folk ofte gange ser for et naturligt stof til at hjælpe øge deres seksualdrift. I disse tilfælde kava kava anvendes som et afrodisiakum, sædvanligvis i form af te eller i en tinktur.


        

Udgiv min kommentar