Fantacine.com

Viva Mayr Diet

Viva Mayr Diet


Viva Mayr kost blev udviklet af Dr. Harald Stossier, baseret på Dr. Franz Mayr s østrigske medicinsk "spa" kur. Dr. Mayr var den første person til at associere fordøjelsessystemet sundhed med generelle sundhed og skønhed.

Hvad at spise

Viva Mayr kost anbefaler, at du skære ned på kulhydrater og fokusere på at spise mere frugt, grøntsager og god kvalitet proteiner og fedtstoffer. Mættet fedt og fede udskæringer af kød bør undgås til fordel for nødder og møtrik og oilve olier. Eventuelle kulhydrater, der spises skal fylde hele korn sorter.

Hvad skal Drik

En udrensning kop vand skal drikkes om morgenen, samt to til tre liter filtreret vand i løbet af dagen. Alt vand skal drikkes mellem måltiderne for ikke at fortynde spyt, som hæmmer fordøjelse. Hvis du skal drikke med dit måltid, små slurke af urtete eller vin er acceptable. Koffein er forbudt.

Skrå Teknik

Mad skal tygges 30 til 40 gange pr mundfuld, indtil det er flydende. Den gavnlige effekt af dette er dobbelt: Det aids i fordøjelsen og det forhindrer overspisning ved at få dig til at spise langsommere og virkelig overveje hver mundfuld. Det kan være svært at vænne sig til, så øve på en tæt eller gammelt stykke brød.


        

Udgiv min kommentar