Fantacine.com

Laser behandlinger for hyperpigmentering på sort hud

Hyperpigmentering er fremkomsten af ​​pletter eller pletter på huden, der er mørkere end den omgivende hud farve. Tilstanden forekommer oftere på sort hud end lyse hudtoner. Laserbehandling kan anvendes til at returnere hud til dens normale udseende.

Årsager

Hyperpigmentering kan være forårsaget af acne, hudafskrabninger, brandsår, snit, eksem eller andre traumer på huden. Mørkningen er resultatet af overproduktion af melanin som det beskadigede område heler.

Behandling

Selvom hudfarve kan vende tilbage til normal inden for 6 til 12 måneder, kan påføres hud terapi fremskynde denne proces. Laserbehandling giver præcis målretning af urolige hudområder ved at fjerne det øverste lag af huden og tillader nye, ubeskadigede hud at vokse i dets sted.

Egenskaber

Indtil for nylig havde laser behandlinger ikke højde for forskellene i mørke og lys hud. Laser behandlinger for sort hud kombinerer nu længere hudkontakt med laser, med køling enheder for at forhindre huden fra afbrænding.

Alternativer

Andre hyperpigmentering behandlinger omfatter kemiske peelinger, microdermabrasion og blegning cremer.

Overvejelser

Traditionelle laser terapi kan forårsage trauma sort hud, herunder misfarvning eller ardannelse. Kemiske behandlinger kan virke langsommere og / eller fører til et andet misfarvning af huden. Rådfør dig med en hudlæge, der er fortrolig med sort hud terapi for at bestemme din bedste behandlingsforløb.


        

Udgiv min kommentar