Fantacine.com

Behandling af ar på benene

Behandling af ar på benene


Ar på dine ben behandles på samme måde, som ar på den ydre del af din krop ville blive behandlet. Selvom det kan være umuligt at gøre dem helt forsvinde, er der en række forskellige metoder til at reducere deres udseende.

aktuel Behandlinger

Der er en række af cremer, der hævder at reducere forekomsten af ​​ar. Disse kan findes i enten ansigtspleje sektion eller første sektion hjælp af din lokale stof butik. Vitamin E er også kendt for dets effektivitet ved behandling af ar. Prøv at bryde åbne en E-vitamin olie kapsel og masserer olien ind arret.

Receptpligtig Behandlinger

Hvis dit ar var resultatet af kirurgi eller skade, kan en læge som regel en henstilling til en aktuel behandling og give en recept.

Kirurgi

I nogle mere alvorlige tilfælde kan kirurgi være nødvendigt at behandle et ar. Dette gælder især i tilfælde af ar fra forbrændinger. Hudtransplantation operationer kan tage sund hud fra andre områder af kroppen og pode den til de forbrændte områder for at fremme heling og vækst af sund hud. Kirurgi bruges også, når arret går dybt og forårsager motoriske problemer og smerter.

injektioner

Steroid injektioner kan anvendes til at reducere inflammation i hævet, oppustede ar. Collagen indsprøjtninger kan udfylde udstenede ar, ligesom dem fra acne.

Alternative procedurer

Der er invasive procedurer, der kan mindske udseendet af ar. Lysbehandlinger bruger intense blinker af lys til behandling fordelt blodkar, der forårsager mørke røde ar. Der er også flere typer af laser kirurgi til rådighed for ar behandling (se Resources).


        

Udgiv min kommentar