Fantacine.com

To vigtigste former for urinvejsinfektioner

To vigtigste former for urinvejsinfektioner


Urinvejsinfektioner er blandt de mest almindelige af alle infektioner, der påvirker det menneskelige legeme. I virkeligheden er der to primære former for urinvejsinfektioner, der tegner sig for ca. otte millioner af de diagnosticerede infektioner, der er rapporteret i USA hvert år. Ifølge University of Pittsburgh Medical Center, de fleste urinvejsinfektioner påvirker kvinder og næsten 50 procent af alle kvinder vil have en urinvejsinfektion på et tidspunkt i deres liv.

Hvad er en urinvejsinfektion?

Den menneskelige krop udnytter urinvejene systemet for at filtrere og fjerne flydende affaldsmateriale. University of Pittsburgh forklarer, at den fine system bestående af blæren, nyrerne, urinrøret og urinledere kan blive forstyrret af tilstedeværelsen af ​​bakterier. De bakterier, der forårsager infektioner almindeligvis kommer ind i urinvejene ved samleje, nyresten og venter for længe om at tømme blæren når den er fuld.

Upper Tract

Øvre urinvejsinfektioner er forbundet med nyrerne og urinlederne og resulterer sædvanligvis i en tilstand, der omtales som pyelonephritis. Pyelonefritis er et andet begreb, der bruges til at beskrive en "nyre -infektion." Ifølge Aetna, er nyre-infektioner ofte forårsaget af bakterier, der har indgået nyren via blodbanen eller rejst op i nyren fra blæren.

Lavere Tract

Lavere tract urinvejsinfektioner er infektioner i blæren (cystitis) eller infektioner i urinrøret (urethritis). Ifølge Mayo Clinic, er blære infektioner forårsaget af bakterier, som forårsager blæren til at blive betændt. Infektioner i urinrøret er forårsaget af bakterier, som er rejst fra mavetarmkanalen og anus, og op i urinrøret.

Symptomer

Ifølge New York Times Health Guide, de symptomer forbundet med en blære infektion omfatter ofte en presserende at urinere og en smertefuld brændende fornemmelse, der ledsager vandladning. Stærk lugtende urin, urin, der er uklar og lav-feber kan også være tegn på en blære infektion. Infektioner, der har spredt sig til andre områder i urinvejene kan give symptomer på træthed, kulderystelser, høj feber, forvirring, mavesmerter, kvalme og opkastning.

Behandlinger

Urinvejsinfektioner er normalt behandles med antibiotika medicin. The National Kidney og Urologiske sygdomme Information Clearinghouse (NKUDIC) forklarer, at den type antibiotika valgt til behandling er afhængig af, hvilken type bakterier har forårsaget infektionen. Denne bestemmelse er normalt bestemt af en urinanalyse. Mild urinvejsinfektioner løser ofte inden for to dage efter tager antibiotika, men mere alvorlige tilfælde kan kræve intravenøs behandling administreres på et hospital.


        

Udgiv min kommentar