Fantacine.com

Hvad er farerne ved Hoodia Cut?

Hoodia Cut er et kosttilskud fremstillet af hoodia, en sydafrikansk plante, der kantsten sult cravings, når det er spist. Fra august 2010 var der ingen kendte bivirkninger forbundet med at tage hoodia produkter, men der er nogle forholdsregler, du bør huske på.

urent produkt

Der er en risiko, når du køber en Hoodia produkt, det indeholder tilsætningsstoffer eller fyldstoffer, der kan forårsage bivirkninger. Sørg for, at Hoodia Cut, du køber er ren hoodia.

Spise for lidt

Mens formålet med hoodia er at bremse din appetit, kan nogle mennesker har ingen sult cravings overhovedet og springe måltider. Du skal spise regelmæssigt, mens slankekure eller dit stofskifte vil synes du sulter og stoppe brænde kalorier.

Graviditet

Det anbefales, at kvinder, der er gravide eller ammende ikke tage hoodia fordi medicinsk forskning har endnu ikke fastslået, hvis produktet er sikkert at anvende under graviditet eller mens en kvinde er amning.

Sundhed betingelser

Mennesker med sådanne sundhedsmæssige betingelser som hjertesygdomme, diabetes, højt blodtryk, allergier eller blødningsforstyrrelser bør først rådføre sig med en læge, før du tager Hoodia Cut for at forhindre komplikationer fra at reducere fødeindtagelse eller interaktioner med receptpligtig medicin.


        

Udgiv min kommentar