Fantacine.com

Kost til Traveling

Kost til Traveling


Selvom du skal på ferie, vil skødesløse vægtøgning ikke glip af en dag. Traveling giver rig mulighed for hjernedød spise og tomme kalorieindtag. Hvis du ikke ønsker at blive skuffet over skalaen, når du vender hjem, bo på toppen af ​​dine spisevaner, mens du er ude af byen. Husk, at målet er at se lige så godt (hvis ikke bedre) træde ud af flyet, som du gjorde, da du trådte på.

Start Right

Farten, starte dagen med sund morgenmad valg. De fleste hoteller og restauranter tilbyder frisk frugt muligheder i morgen; spise en frugt fad med nogle protein for at give dig selv en sund energi boost til næste måltid. Drik ikke frugtsaft, som er de fyldt med sukker og skjulte kalorier. Altid drikke vand i stedet.

Bevæg din krop

Motion skal indgå i enhver vellykket kost plan for at maksimere vægttab. Mens rejser, vil du ikke have adgang til din normale træning rutine, men der er masser af chancer for at improvisere. Svøm et par omgange i hotellets pool eller gå på løbebåndet i hotellets fitness-studie; hvis hotellet ikke har et motionscenter eller en pool, gå et par omgange rundt langs kanten af ​​parkeringspladsen hotel, eller omkring det omkringliggende kvarter, hvis du føler dig komfortabel udforske. Hvis vejret ikke tillader en uden træning, gå op og ned ad hotellets trappe, indtil du buste en sved.

Gør Smart menuvalg

Til frokost og middag, bestille de mere sunde indstillinger i menuen. Bestil en salat (med forbinding på side) eller bagt kartoffel i stedet for pommes frites eller chips med dine eftermiddag og aften måltider. Vælg grillet eller bagt kød i stedet for stegt. Hvis du bestiller suppe, gå med en vand eller bouillon bunden i stedet for en creme base. Hvis du bestiller pasta, bestille en tomat sauce snarere end en fløde sauce. Ignorer brød de lægge på bordet, eller afvise det hele sammen. Spild ikke værdifulde kalorier med frugtsaft eller sodavand; drikke vand i stedet. Og pas på de alkoholholdige drikkevarer, der snige ind på hver ferie; de er høje i kalorier og jo mere du drikker, jo mere vil du ikke bekymre sig om at drikke og spise.

Snack Yourself Silly

Vær forberedt på sult til at strejke, mens du rejser. Hold sunde snacks med dig på alle tidspunkter, så du ikke bliver fristet til at snyde på din kost med chips eller slik fundet i din mini bar eller hotellets gavebutik. Hvis dit hotel har en buffet, wrap op nogle ost og frugt at spise til senere. Du kan også købe protein barer, granola barer, eller multi-grain tortilla ture til at mætte dig, indtil næste måltid.

Drik masser af vand

Ikke alene er vand godt for dig, vil det bidrage til at bremse din appetit for at forhindre overspisning. Før hvert måltid, og før spisning snacks, drikke otte ounces vand.


        

Udgiv min kommentar