Fantacine.com

Sovestillinger mens du er gravid

Sovestillinger mens du er gravid


Når du er gravid, er det svært at finde en komfortabel sovestilling, især i tredje trimester. Hvis du altid har sovet på ryggen eller maven, kan det være en udfordring at følge lægens anbefaling om at sove på din side i stedet. Der er stadig ting, du kan gøre for at sove komfortabelt og sikkert for både dig og dit barn under graviditeten.

Instruktioner

1 Sleep på din venstre side. Denne position bringer flere næringsstoffer og blod til din moderkage og din baby. Det reducerer også risikoen for halsbrand og hævelse i dine ankler og ben. Du kan få brug to puder, når sove på hver side. Bøj dine knæ og sætte en pude mellem dine ben og en anden pude under maven.

2 Sovepladser på ryggen en gang imellem. Selv om det kan være bekvemt, forsøge at begrænse sove på ryggen, fordi det kan forårsage rygsmerter på grund af din ekstra vægt lægge pres på ryggen. Sove på ryggen også reducerer blodcirkulationen til din baby og dit hjerte, hvilket kan formindske dit blodtryk og gøre dig svimmel.

3 Undgå at sove på maven. Dette er en ubehagelig position, der også kan forårsage skader på din baby.

4 Kontaktstillinger når du føler dig utilpas. Du behøver ikke at bo i en position hele natten og i virkeligheden, det lindrer tryk i et område, hvis du flytter.

5 Få så meget søvn som du kan. Undgå koffeinholdige drikke inden jeg skal sove, og forsøge at etablere en rutine for at gå i seng og vågne op på samme tidspunkter hver dag.


        

Udgiv min kommentar