Fantacine.com

Sådan bruges Sage Olie til Massage

Sage olie kan forbedre en massage af dets aromatiske kvaliteter. Salvie er en urt, der anvendes i aromaterapi som et elskovsmiddel, antidepressiv og afslappende. Massage med salvie olie kan lette seksuel dysfunktion samt rolige frygt og stress på grund af sine hormon-balancering effekter. Salvie olie har været brugt til at bekæmpe kramper og menstruationssmerter samt bidrage med hedeture, som er et symptom på perimenopause.

Instruktioner

1 Har den person, der modtager massage med salvie olie Fjern alt tøj og pak det nederste private område af kroppen med et varmt håndklæde. Rummet massage bordet er sat op i skal være varm og komfortabel for en nøgen krop. Hun skal ligge fladt på bordet, så hendes ryg er eksponeret og så hendes arme hviler mod kroppen med håndfladerne opad.

2 Forbered at give en massage ved at varme op dine hænder først. Gnid dem kraftigt sammen med håndfladerne mod hinanden. Dette varmer dine hænder nok så personen ikke føler et chok, når du placerer dine hænder mod hans nøgne hud.

3 Dup en lille mængde af salvie æterisk olie på bagsiden af hendes hals, lige under skulderbladene, i den lille af ryggen og på indersiden af håndleddene.

4 Massage bagsiden starter ved lænden med tommelfingrene lige uden for rygsøjlen. Flyt tommelfingeren i en op og passiv bevægelse trykker forsigtigt mod kødet af ryggen. Gøre dette i en langsom og rytmisk bevægelse over hele området af ryggen bevæger sig op til skulderen område. Når på skulder området, bruge begge hænder til at massere hver skulder muskel over skulderbladet. Gnid dine hænder over hele skulder området æltning musklerne med fingerspidserne. Gør dette til begge skulderbladene.

5 Placer dine tommelfingre i bunden af halsen på hver side af den lange hals muskler. Roter dine tommelfingre i en cirkulær bevægelse opad ind i håret linje og lige under ørerne. Skub tommelfingeren ned til nakke og skulder området for at massere skuldrene igen. Massage over armene på højre side først, forsigtigt at trykke fast i kødet. Gnid nedad til håndleddet område blande salvie olie i håndleddet. Skub hænderne op højre arm og gentag over venstre arm og ned til venstre håndled.

6 Dab en lille mængde af salvie æterisk olie til bunden af hver fod. Placer dine tommelfingre på midten af ​​bunden af ​​foden og massage ned mod tæerne. Tryk tommelfingrene ind i puder af foden under tæerne, og tryk derefter på fingrene i en masserende bevægelse op til helbrede af foden. Gentag på hver fod og sørg for salvie olie gnides godt ind.

TIPS

  • Få et ultrarelaxing massage olie ved at blande salvie æterisk olie, lavendel æterisk olie, orange æterisk olie og sandeltræ æterisk olie.
  • Allergiske reaktion kan opstå med enhver plantestoffer æterisk olie. Det er bedst at teste et lille område af huden for at se, om en allergisk reaktion forekommer. Overforbrug af salvie æterisk olie kan medføre hovedpine og svimmelhed og øge blodtrykket.

        

Udgiv min kommentar