Fantacine.com

Prøver af Mad til Sund kost

Prøver af Mad til Sund kost


Spise sundt kan være en skræmmende opgave for nogle. I dagens tempofyldt kultur, ernæring tager ofte en bagsædet til bekvemmelighed. Hvis du finder en opskrift, du kan lide, holde sig til det, men gør udskiftninger for at holde det interessant. Omfattende fødevarer, som du elsker er vigtigt, ellers vil du ikke være i stand til at holde fast i din kost i længere tid. Spis mindre måltider fem til seks gange om dagen i stedet for tre store.

Morgenmad

Prøv havregryn med en servering af frugt eller nødder. En lille, hele hvede bagel med reduceret fedt flødeost og et stykke frugt er en anden stor mulighed. Fuldkorn toast med peanut eller mandel smør og en servering af fedtreduceret yoghurt er en nem, lækker måde at starte dagen. Alle disse måltider er afbalanceret og betale strenge opmærksomhed på portion kontrol. Du er velkommen til at have kaffe eller te, hvis det er en del af din normale rutine.

Mid-Morning Snack

Mens du er på arbejde, kan det være svært at gøre det hele vejen igennem om morgenen indtil frokosttid. En servering af nødder, tørret frugt eller en granola bar er en fantastisk måde at holde dig fokuseret og sund.

Frokost

Du kan stadig spise din favorit frokosttid sandwich med et par enkle ændringer. Sats på fuldkornsbrød i stedet for hvidt. Vælg sennep i stedet for mayonnaise og fjerkræ i stedet for svinekød. Du kan holde osten, hvis det passer dig og velkommen til at hobe sig på så mange grøntsager som du vil. Salater ses ofte som kedelige unfulfilling måltider, men du kan gøre denne frokosttid hæfte din egen. Start med en base af blandet grønne og tilføje dine foretrukne grøntsager. Du skal bruge nogle protein for at holde fuld så tilføje kubik kylling, nødder og ost til din salat. Kast i nogle fedtreduceret dressing, pitabrød og du har fået en sund påfyldning frokost.

Midt på eftermiddagen Snack

Sidst på eftermiddagen kan være den sværeste del af dagen for at komme igennem, når de forsøger at spise sundt. Automater, sukkerholdige sodavand og fedtede chips venter rundt om hvert hjørne. I stedet spise en servering af multi-korn crackers med jordnøddesmør eller ost. De komplekse kulhydrater og protein vil give dig netop den energi du har brug for at gøre det indtil middag.

middag

One-parabol måltider er en stor mulighed for nemme sunde middage. Prøv en brun ris røre FRJ med kylling, rejer eller tofu. Tilføj en af ​​de grøntsager, du kan lide og lave mad i olivenolie, som indeholder sunde fedtstoffer. Tilføj nogle lav-natrium sojasovs og brun sukker til smag. En anden mulighed er kogt hele hvede ziti med tomatsauce, grøntsager og hakket kalkun eller kylling pølse. Drys med lidt parmesanost og frisk basilikum.

Dessert

Tillad dig selv nogle vejrtrækning værelse. Hvis du fjerner alle dine skyldig fornøjelser på én gang, er du mere tilbøjelige til at bryde alle regler på én gang. Så efter middagen, har et stykke mørk chokolade eller en cookie. Match det med et par jordbær, og du vil gå i seng glade, sunde og tilfredse.


        

Udgiv min kommentar