Fantacine.com

Sunde Internationale Snacks

Sunde Internationale Snacks


Uanset om du rejser til udlandet på ferie eller for arbejde, holde sig til en sund og sikker kost kan virke som en udfordring. Menuer er hårdt nok, men hvad med når du har brug for en snack mellem måltiderne? Medmindre du kan læse etiketterne, kan det være svært at finde ud af indholdet mad. Ukloge valg kan ødelægge din sund kost plan, eller endda gøre dig syg.

Friske Frugter og Grøntsager

Frugt, eller en del af grøntsager, gør en sund snack indstilling, når du rejser internationalt. Hvis du er i et land, hvor vandkvaliteten er i tvivl, enten vaske maden selv med flaskevand, eller vælg en type frugt eller grøntsag, der kan skrælles. For at være sikker på ingen forurening, vælger frugter med tyk hud, såsom appelsiner eller bananer.

Tørret frugt

Det kan være sjovt at lave dine egne tørret frugt kombinationer ved at købe dem løs, når du rejser. Hvis du foretrækker ikke at tage risikoen for open-air forurening, færdigpakkede poser af tørret frugt er bredt tilgængelige i købmandsforretninger og markeder i de fleste dele af verden.

Nødder og frø

Nødder og frø af forskellige typer sælges i de fleste lande. Kig efter macadamias, cashewnødder, pistacienødder eller solsikkefrø og græskarkerner til sunde, højt proteinindhold snacks. Vær opmærksom på, at saltet sorter kan have en højere natrium indhold end tilsvarende produkter i USA Watch out for sukkerholdige belægninger, også. Hvor det er muligt, skal du vælge nødder, der intet tilføjet til din sund snack.

tørret kød

Fedtindholdet af tørrede kød som italiensk parmaskinke og salami er høj, men lavt fedtindhold, færdigpakket kød såsom sydafrikanske biltong eller beef jerky er ofte tilgængelige i udlandet. Disse er rig på protein og kan gøre en sund snack. Soja jerky kan også findes i nogle lande, såsom Japan.

Lokal Viden

Hvis du kender nogen, der har besøgt landet, så spørg dem til råds om sunde snack muligheder. Endnu bedre, konsultere en lokal, hvis dom du har tillid til, eller som kan oversætte etiketter til dig. Også overveje at lære et par centrale sætninger vedrørende dine specifikke snack behov, før du rejser.

Bring Your Own

Den eventyrlystne rejsende kan ikke overveje denne mulighed, men mindst det er sikkert. Et par granola barer, poser af tørret frugt, nødder eller trail mix er nemme at pakke, selv når rejser lys.


        

Udgiv min kommentar