Fantacine.com

Hvordan man kan motivere nogen til at tabe

Hvordan man kan motivere nogen til at tabe


Vægttabet tager et livslangt engagement. Dette engagement kan virke overvældende for mange. De kan bare ikke ud til at tabe vægt på egen hånd. De har brug for nogen til at motivere dem og hjælpe dem gennem processen. Hvis du har en ven eller et familiemedlem i denne båd så du måske ønsker at overveje at blive hendes motivator.

Instruktioner

1 Opstil en liste over vægttab programmer til din ven. Gå over dem sammen og se, hvilken en der bedst passer til hans behov. Det skal være noget, som han mener, han kan holde sig til. Din ven vil være motiveret, at nogen bekymrer sig nok til at gøre forskningen for ham og hjælpe ham med at vælge den bedste program.

2 Giv din ven med en gym medlemskab. Du kan betale for hendes første måned for at få hende i gang på højre fod. Din ven vil føle, at hun skal gå, så hun ikke spilder dine penge. Når hun gør det for fire uger, er hun ikke lyst til at stoppe.

3 Tilbyd at træne med ham. Dette er en stor motivator, hvis din ven er bange for at bruge gymnastiksalen alene. Du kan også køre en mile hver dag sammen. Det synes ikke som meget af en opgave, når du har nogen til at køre med dig.

4 Watch en episode af "The Biggest Loser" med din ven og have en diskussion session efter. Dette show vil åbne din vens øjne som den type engagement, det tager at tabe vægt. Det vil også vise hende, at det er en livsstil ændring.

5 Indstil din ven op med en rådgiver, som kan hjælpe ham afgøre, hvorfor han fik al den vægt i første omgang. Hvis han kan overvinde de følelsesmæssige problemer, der førte til vægtøgning, vil han være mere tilbøjelige til at tabe vægt og holde det ud.

6 Lav en fødevare log, at din ven kan bruge til nemt at beregne sine kalorier for dagen. At se, hvor meget hun spiser på papiret er en enorm motivator, for ikke at nævne en øjenåbner.

7 Foreslå han bruge Peer Trainer (se Resources nedenfor). Dette er en gratis hjemmeside, at han kan bruge, når du ikke er rundt for at motivere sig selv. Han vil være i stand til at finde et vægttab gruppe til at deltage fuldt af folk, der ved, hvad kampen for at tabe sig er.

TIPS

  • Opmuntre din ven til at drikke kun vand. De bør ikke spilde deres kalorier på drikkevarer.
  • Du kan kun forsøge at motivere din ven. Du kan ikke gøre arbejdet for dem. Hvis de i sidste ende ikke vil gøre det arbejde, du vil bare nødt til at lade dem være.

        

Udgiv min kommentar