Fantacine.com

Hvad er Magnesium taurat?

Magnesium taurat er en kombination af mineralet magnesium og aminosyrederivatet taurin. Fordi magnesium og taurin kan hjælpe med de samme typer af lidelser, er de ofte kombineret i en pille. Nogle læger bruger magnesium taurat til behandling magnesiummangel i forhold til andre former for magnesium på grund af effektiviteten af ​​de to elementer sammen.

Mangel

Magnesium mangel er en udbredt alligevel behandles tilstand. Nogle læger tilskriver problemet til moderne kostvaner, der favoriserer forarbejdede fødevarer end grønne, nødder og frø og fuldkorn. Du kan også blive mangelfuld fra misbrug af alkohol. Magnesium er vigtigt for hundredvis af processer i kroppen, herunder hjerne og hjerte funktion, så bliver mangelfuld kan være en stor ulempe for dit helbred.

På grund af magnesium betydning, er taurin tilsættes ofte til magnesium kosttilskud at "hjælpe det sammen." Taurin hjælper flytte magnesium - sammen med natrium og kalium - i cellerne.

Symptomer

Nogle af symptomerne på magnesiummangel omfatter træthed, anoreksi, dårlig hukommelse, søvnløshed, muskeltrækninger, dårlig nattesyn og irritabilitet. Under fremskredne stadier af mangel, kan folk opleve en hurtigere hjerterytme, muskelsammentrækning, hallucinationer og følelsesløshed. Læger har rapporteret samlede turnabouts i symptomer med magnesium tilskud.

Test

Testning for en magnesiummangel kan være en lang proces. Test for niveauer af magnesium i kroppen kan involvere flere dages urin prøveudtagning, men denne metode returnerer mere nøjagtige resultater end en blodprøve. Hvis du tror du har en magnesiummangel, kan din læge eller biopat gøre en simpel vurdering i stedet. Han kan simpelthen stille et par spørgsmål om din kost for at afgøre, om magnesium - eller magnesium taurat - kunne bidrage til at afhjælpe dine symptomer. Det er ikke ofte, at folk har for meget magnesium, så forsøger magnesium taurat ville ikke sandsynligt gøre nogen skade.

Dosering

Den anbefalede daglige tilførsel af magnesium for voksne kvinder er mellem 310 og 320 milligram. For voksne mænd, det er mellem 400 og 420 milligram. Nogle læger mener, at disse anbefalinger er alt for lav og vil anbefale doser meget højere for at rette magnesiummangel. Anbefalet daglig tilførsel for børn går fra 80 til 360 milligram, så sørg for at tjekke med dit barns læge om tilskud.

Taurin har ingen anbefalede daglige tilførsel.

farer

Supplere med magnesium og magnesium taurat kan være farligt for mennesker med visse betingelser. Mennesker med nyresvigt, neuromuskulære sygdomme, tarm forhindringer eller hjerte blokering bør altid få tilladelse fra deres læge, før du prøver magnesium eller magnesium taurat.


        

Udgiv min kommentar