Fantacine.com

Archer Farms Chokolade Monkey Ernæring Information

Archer Farms, et Target brand, producerer Chokolade Monkey Trail Mix, en blanding af "chokolade-dækket jordnødder, sødet banan chips, sødet kirsebær, jordnødder, cashewnødder og ananas." Du kan allerede nu gætte det har en masse sukker, men hvad med de øvrige ingredienser? Chokolade Monkey faktisk sammenligner meget nøje til snack mix med lignende ingredienser.

Ingredienser

Denne snack mix er en regelmæssig smeltedigel af varianter, som indeholder bananer fra Filippinerne, cashewnødder fra Indien, Brasilien, Vietnam og Indonesien, og ananas fra Thailand. For allergi bevidst, er det vigtigt at bemærke, at blandingen ikke indeholder peanut, soja, cashewnødder og mælk. Produktet indeholder også vegetabilsk olie, kokosolie og bomuldsfrøolie.

Kalorier

Der er 210 kalorier i hver servering af Chocolate Monkey Trail Mix, omkring 110 af dem er fra fedt. En portionsstørrelse er 1/3 kop, og der er syv portioner per container.

Fedt

En servering af Chocolate Monkey indeholder 13 g fedt, svarende til næsten 20 procent af en persons anbefalede daglige indtag. En servering indeholder også om 4,5 g mættet fedt. De højeste bidragydere til fedt er chokolade, nødder og olier.

Andre næringsindhold

En servering af chokolade Monkey har en relativt beskeden mængde af natrium på kun 40 mg. En servering indeholder også 22 g af kulhydrater, 2 g fiber, 15 g sukker og 4 g protein. Selv om det ikke en væsentlig kilde til C-vitamin, kan man hjælpende Chocolate Monkey indeholde små mængder af jern, calcium og vitamin A.


        

Udgiv min kommentar